Sil Napisano 7 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Witam. Chciałbym wam przedstawić film grupy SW w Ełku, której jestem członkiem. Premiera była wczoraj. Zapraszam do oceniania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 7 Września 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Powiem Ci, jestem pod wrażeniem. Umiejętności godne podziwu. Długo grupa istnieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sil Napisano 7 Września 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Od początku wakacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 7 Września 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2013 No to bardzo ładnie chłopaki. Sil, próbowałem Cię namierzyć i nie udało się. ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sil Napisano 7 Września 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Jestem tym w zielonych spodenkach. Front Lever master xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 7 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Super grupka :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turkles Napisano 7 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Powiem Ci @Sil, że zajebiste :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcc1997 Napisano 7 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2013 ¦wietna grupa, świetny plac, nieprawdopodobne umiejętności. Ciekawe ile czasu zajmuje dotarcie do takiego poziomu jak niektórych na filmiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axip Napisano 8 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2013 ładnie, ładnie ! Dobry filmik, dobra moc, Dobre umiejętności ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 13 Września 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 Kozak. ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 18 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Niesamowite, też chciałbym tak gibać kiedyś :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixson Napisano 22 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Fajnie wam to wychodzi! Zazdroszczę, bo ja sam ćwiczę, a jednak w grupie jest rywalizacja (oczywiście w pozytywnym znaczeniu), która was tylko motywuje do dalszych działa?. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi