Administrator Dynloth Napisano 13 Września 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 Kilka osób pisało o motocyklach, to może pogadamy szerzej na ten temat? Chwalcie się swoimi maszynami i osiągnięciami. Ja miałem Suzuki S600 Bandit. 88KM, 200KM/h na miękko. ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 13 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 Ja mam skuter Suzuki Lets II 60km/h na miękko :D Co prawda ma blokady i nie jedzie 100km/h ale lepszy taki niż żaden :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 13 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 No to ja mam Suzuki 600N Bandit i idzie 220 km/h we dwóch :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekso Napisano 13 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 Ja mam rower z silnikiem elektrycznym i śmiga 25km/h z górki 30. ;D Pedalowac nie trzeba i to jest najważniejsze. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedzio12 Napisano 13 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 Wazne ze na pieszo nie chodzisz ;p A u mnie quad Yamaha Raptor 700 cc 80KM ponad stówke w lesie leciałem :D na ulicy śmiało ponad 150 ;p Mialm jeszcze kilka mniejszych chinczykow :D ale za duze wklady xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 13 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 A po lesie quadem się potłuc to dobra sprawa brat ma chi?czyka i miał crossa to też trochę je?dziliśmy a wcześniej to jeszcze na mz 250 we trzech :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekso Napisano 13 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 Za tego Raptora ile Cię wyniosło? :D A podobno nie wszystkie chinczyki są takie złe. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 13 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 Nie wszystkie Tyle co mojego brata przeje?dził to niewiele dałoby radę :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedzio12 Napisano 13 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 Zalezy jak jezdzil ;p zalezy jak dbał i zalezy od kogo kupil :D Mogl trafic po prostu na dobry model jak we wszystkim za tego quada nie powiem ale wyniosło mnie troche około 14 kafli ;p z czego 10 uzbierałem sam ciężką pracą :D więc podwojna frajda ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 14 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2013 No to je?d?ił ostro Na 2 kołach tylnych, 2 bocznych, w lesie to po największym błocie. Quad ma przyspawany hak więc nie jedną przyczepkę i to nie małą piasku czy ziemi przywiózł A czy dbał to nie za bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 14 Września 2013 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2013 Też bardziej wolę quady ale właśnie ta cena jest spora. ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maddog Napisano 27 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 A ja nigdy nie miałem pojazdu jednośladowego. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tafid Napisano 27 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Skuter Yamaha Aerox po lekkim modzie. 95 km/h gdzieś było :D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk94 Napisano 27 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 no to i ja się pochwalę swoim sprzętem :D - Suzuki GS500E - prędkość max 180km/h - CZ 350 -->oczko w głowie :D - nie je?dziłem szybciej niż 90km/h - MZ 150 - +- 110km/h - Romet Ogar 205 - a ta bestia leci 52km/h - Renault Clio 1.2 60KM - 155km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InneCzasy Napisano 27 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Mój jednoślad to rower MTB marki "NoName". Moc 1 osioł niemechaniczny Prędkość max. - zależna od wielkości i stromości górki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 30 Grudnia 2013 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 No to ja się pochwale co zakupiłem wczoraj. <3 Opel Calibra 3.0 v6 240KM, V-Max 255km/h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek702 Napisano 22 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2014 Hmmm moje maszynki znajdują się pod linkiem :P http://www.polskajazda.pl/Account/Vehicles Ale to nie wszystkie co miałem / mam Horneta sprzedałem , Pó¼niej kupiłem KTM EXC 525 , Teraz jestem w posiadaniu CBR f4i wersja do Stuntu. Mam kilka filmików z jazdy , ale nie wiem czy chciałoby się komuś oglądać xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi