Administrator Dynloth Napisano 11 Listopada 2018 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2018 Siemanko na jakich parkach Street Workout trenujecie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 13 Listopada 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2018 Ja to przeważnie w domu trenuję, więc na żadnym parku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 14 Listopada 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2018 Ja też raczej w domu, albo na drążku u kumpla bo sobie zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 14 Listopada 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2018 Ja staram się wszędzie gdzie warunki pozwalają albo pogoda nie dokucza bo różnie to bywa szczególnie jesień zima najgorszy okres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 15 Listopada 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2018 No niestety zima przychodzi to i trzeba się przerzucić na treningi w pomieszczeniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 15 Listopada 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2018 Właśnie śnieg zapowiadali w poniedziałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 15 Listopada 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2018 Dobrze że opony zmieniłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 15 Listopada 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2018 To teraz można dojeżdżać do każdego parku na trening Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 16 Listopada 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2018 Tylko żeby jeszcze tak nie piździalo to by można było działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 16 Listopada 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2018 No a wczoraj oglądałem pogodę i już się robi nieciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 16 Listopada 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2018 Od poniedziałku śnieg nawet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 16 Listopada 2018 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2018 No to zmiana z treningów na parku na treningi w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi