Tiger Napisano 4 Kwietnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 Sorki Dominik :D Kuruj się szybko i wracaj do treningów :D No ta pogoda to masakra jest :/ szkoda gadać :D Wczoraj zrobiłem sobie trening klatki :D Zakwasy są więc jestem zadowolony :D Klatka: -3s pompek nierównych(na każdą rękę) -2s pompek z dźwignią(tutaj sobie przeskoczyłem 2 kroki do przodu w "Skazanym.." i ledwo zrobiłem te seryjki po 5 powtórzeń xD) -3s pompek diamentowych -3s pompek na szerokości barków Triceps: -3s pompek w podporze tyłem -3s wyciskania francuskiego kettlebell 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 4 Kwietnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 O no to ładnie, chciałeś przechytrzyć program skazanego :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 4 Kwietnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 Banan tak to jest jak człowiek wraca do treningów po chorobie i się robi nadgorliwy xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 5 Kwietnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 Nadgorliwość gorsza od faszyzmu :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 5 Kwietnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 Coś w tym jest xD Ale jakoś trzeba spożytkować nadmiar energii nagromadzony przez tydzień leżenia w łóżku :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 5 Kwietnia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 Oj mnie czeka to samo! :D Już się nie mogę doczekac. :3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 5 Kwietnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 Chyba każdy tak ma po takiej przymusowej przerwie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 6 Kwietnia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2015 No i to jest nawet dobre. Ja jak teraz zrobiłem trening to miałem więcej siły niż przed przerwą. xd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 6 Kwietnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2015 To dobrze :D Widocznie była ci potrzebna taka przerwa :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 6 Kwietnia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2015 No niestety była konieczna. xd A w Twoim wypadku jak było, też ostry power? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 7 Kwietnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 Jakieś wielkiego progresu nie było, ale na pewno dużo świeżej energii i sporo nowej motywacji do treningu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 7 Kwietnia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 No to mam nadzieję, że ta energia pozostała i odpowiedni ją wykorzystasz. ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 7 Kwietnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 Pozostała :D Cały czas ją wykorzystuję :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 7 Kwietnia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 No to miodzio. :D Jakieś nowe umiejętności posiadłes? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 7 Kwietnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 Nic specjalnego :D Aktualnie zacząłem ostro katować HS, FL i HF :D HS na razie przy ścianie ale ciągle staram się odbijać i łapać równowagę :D Progres spory biorąc pod uwagę że jeszcze miesiąc temu ledwo mogłem w ogóle wyjść do pozycji xD FL na jedną nogę wchodzi już. Chyba muszę mocniej brzuch napinać bo przy próbach strasznie czuje środkowy odcinek pleców :D HF tutaj mam małe problemy ze sprzętem bo mój prowizoryczny drążek pionowy ciągle się odwiązuje i ciężko się na tym ćwiczy :P Ogólnie to dziś chyba sobie wreszcie znalazłem odpowiedni chwyt, który jest dla mnie dość wygodny więc jedziemy dalej :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 8 Kwietnia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 No to powodzonka oczywiście i powiedz mi, jak zrobiłeś ten drążek pionowy, że Ci się rozwiązuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 8 Kwietnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 Dzięki :D Nie pamiętasz mojego drążka? :D na starym forum wstawiałem fotke :D zaraz wstawię tylko muszę znaleźć :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 8 Kwietnia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 No właśnie coś nie bardzo mogę sobie przypomnieć. xD Dobra to wstaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 8 Kwietnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 Tak to wygląda xD Taka Polska myśl techniczna xD Od dołu obciążniki żeby się nie przesuwało po ziemi, dalej sztanga, rura od odkurzacza( bo sztanga była za krótka xD) i linami przywiązane do drążka :D Aktualnie jestem na etapie poszukiwania odpowiedniej rurki i wtedy sobie to porządnie zespawam xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 8 Kwietnia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 No to już pamiętam. :D Kozacko to wygląda, ale ważne że działa. :D A mieścisz się tam, jak robisz flagę? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 8 Kwietnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 Bardzo kozacko xd hah :D Mieszczę się :D Ale najgorsze jest to że mi się ten drążek trochę kręci jak robię "flagę" :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 8 Kwietnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 O a tak to u mnie teraz wygląda :D Jeszcze dużo pracy przede mną ale jestem zadowolony z efektów(niestety nie mam żadnego starego zdjęcia). Dodam, że to efekt samych ćwiczeń bo diety ani supli na razie nie stosuję, ale postaram się to szybko zmienić :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 8 Kwietnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 Kurde, dobrze jest, widać że sylwetka Street Workout, tyle że za duży procent Bf, ale nadrobisz dieta, więc gratulacje za dotychczasowy efekt. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 8 Kwietnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 Dzięki Banan :D Jak się wreszcie pogoda poprawi to zacznę biegać więc się trochę zbije :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 8 Kwietnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 Dobry pomysł, ale dieta przede wszystkim, będziesz miał dużo szybsze i lepsze efekty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi