Tiger Napisano 12 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 No musi być musi bo znów bym opieprz dostał xD Jak dla mnie super :D Podzielone są opinie co do tego programu, ale ja z ręką na sercu polecam bo fajnie się tym ćwiczy. Brzuch się pięknie po tym wzmacnia i jest fajna progresja, choć ja dodaje sobie jeszcze po ABSie skłony boczne żeby dobić trochę mięśnie skośne :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 13 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Dobry trening :D A sam nie wiem czy wybrać ABS czy A6w. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 13 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 A6W podobno bardzo niszczy kręgosłup, przynajmniej tak czytałem poza tym w A6W trochę brakuje ćwiczeń na drążku która są według mnie podstawa budowy mocnego brzucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 14 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2015 No to walentynkowy trening już za mną :D Tylko ja i moje barki..ah jak romantycznie <3 xD Trening ogólnie na propsie poza jednym małym szczegółem, a mianowicie flaga...ciężko z tym ustrojstwem, nie mogę się w to wgryźć :/ Ale nie poddaje się, będę walczył dalej :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 14 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2015 Walcz walcz :D może musisz zwrócić uwage na jakiś szczegół Trzymam kciuki :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 14 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2015 Przede wszystkim to mi brakuje siły w skośnych i w barkach, ale nad tym cały czas pracuje :D A poza tym jakoś nie mogę sobie dobrze chwytu zrobić, mam nadzieje, że z czasem wyjdzie :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 14 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2015 To ćwicz i próbuj na każdy sposób na pewno w końcu się uda! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 14 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2015 Staram się robić próby przy każdym treningu :D Mam nadzieję bo Dynloth mi wyznaczył strasznie napięty termin(maj) na nauczenie sie flagi xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 14 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2015 Ahhh ten Dynloth trzeba mu wyznaczyć jakiś porządny cel :D Do maja na pewno sie wyrobisz :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 14 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2015 A no trzeba trzeba :D Postaram się :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 17 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Dzisiaj trening klaty i brzucha, ale to wieczorem, a tera mała rozgrzewka na stoku :D Może uda mi się nagrać jakiś filmik z jazdy :D Piona! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 17 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Trening zaliczony :D Klatka poszła elegancko: -3 serie pompek diamentowych -3 serie pompek nierównych -3 serie pompek szerokich -3 serie pompek klasycznych Klate było czuć więc jest git :D Po treningu klatki ABS II na brzuch. też poszło całkiem fajnie a brzuchal piekł :D Na koniec treningu zrobiłem sobie jeszcze mały trening przedramion, a mianowicie po 3 serie na stronę zwisu nierównego z jedną ręką na drążku drugą na ręczniku. Z treningu jestem bardzo zadowolony :D PS1: Chyba sobie coś zrobiłem w kolano jak jeździłem na nartach bo boli jak zginam, ale nie tak strasznie mocno więc to chyba nic poważnego :D PS2: Coraz bardziej się boję nadchodzącej redukcji, a to dlatego, że pochłaniam coraz więcej jedzenia i cały czas chodzę głodny, a co to dopiero będzie jak będzie trzeba zmniejszyć ilość pożywienia xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angie Napisano 17 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 ps2 :P Myślę, że powinieneś stopniowo zmniejszać ilość pożywienia :D I po problemie ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 17 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Ciekawe jak jak ja coraz głodniejszy xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angie Napisano 17 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Trzeba sobie z tym radzić :P Nie znam tego problemu XDD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 17 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Nie wiem co ja zrobię xD Będę pewnie całymi dniami głodny chodził xD Chyba że....może przedłużę masówkę xd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angie Napisano 17 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Uważaj żebyś tylko ją skończył kiedyś XDD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 17 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Kiedyś może skończę xD Najwyżej mi przypomnij jakbym się zagalopował :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angie Napisano 17 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Okeeej Będę pamiętać :D Kiedy planujesz zakończyć mas'ować? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 17 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Planowałem dojechać z masą do końca lutego :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angie Napisano 17 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 No więc już zacznij odstawiać jedzonko :P Bo sie nie wyrobisz :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 17 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Jestem chyba za bardzo przywiązany do jedzonka xD Ale teraz się szkoła zaczyna a to dobrze, bo często nie mam czasu nic zjeść xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angie Napisano 17 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Noo szkoła Smuteczek :< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 17 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Jaki smuteczek? Trzeba myśleć pozytywnie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angie Napisano 17 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Jasne! Od poniedziałku będę rzadko tu do was zaglądać :P Ale zero nudy! :D I motywacja do działania się poprawi! :D Tyyyyle nauki! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi