MalikFreeman Napisano 19 Lutego 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2019 Witam. Dzisiejszego dnia chciałbym przedstawić zawodnika, który zdobywa coraz większy rozgłos w kręgach kalistenicznych. Jest nim Hamzhamowni. Jego poglądy treningowe są dla wielu bardzo kontrowersyjne, czyt. Dla kowbojów klawiatury, którzy jedyną styczność ze sportem mają w ekranie lub innych laików, ograniczających się do pseudokulturystycznych gazetek. Podoba mi się jego elastyczność treningowa, pomysłowość, surowość, oldschoolowość i samodyscyplina, wyniesione prosto ze sportów walki. Przede wszystkim, namawia adeptów treningu siłowego do sprawdzania i testowania różnych wariantów, oraz wyrobienia, w mojej tutaj dość obiektywnej opinii, własnego zdania i metod rozwoju siły. Poniższy film udostępniłem na swoim fejsie, a teraz mam przyjemność przedstawić wspomniany materiał Wam, moi drodzy kompanii drążka i paraletek. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 19 Lutego 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2019 Dzięki za link Już kiedyś miałem z nim styczność jak nagrywał filmik to było jakieś wyzwanie z pompkami że robił ich setki ale nie pamiętam dokładnie o co chodziło Od tamtego czasu nie wpadłem na jego kanał więc teraz mogę to zrobić i wyrobić sobie opinię na jego temat Dobrze że sporo takich kanałów powstało, dzięki temu jest między nimi większa konkurencja czego efektem są coraz to lepsze i bardziej wartościowe filmiki 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MalikFreeman Napisano 19 Lutego 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2019 Postanowił się wtedy spompować pompkami diamentowymi:). Ostatnio umieścił challenge z wykonaniem bodaj dwóch tysięcy przysiadów, dzierżąc w dłoniach piętnastokilogramowy ciężar:). Do jednego nagrania zaprosił Mutka, ale sam fakt, jakimi ciężarami operuje przy podciąganiu robi wrażenie:). Dlatego mam postaram się odszukać i upublicznić na forum kilku zawodników:). Natępnym na bank będzie AJPolishAmerican. Więcej o nim będzie w nowym wątku:) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 19 Lutego 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2019 Super o nim też słyszałem ale skończyłem na etapie jego piosenki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MalikFreeman Napisano 20 Lutego 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2019 Jeśli się bardziej poświęci muzyce, to może tworzyć bardzo motywujące kawałki:D. "Odą do dociętości" rozwalił mnie na łopatki;P. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 20 Lutego 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2019 Motywacyjne kawałki to jedno a dobry głos to drugie więc predyspozycje jak znalazł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MalikFreeman Napisano 20 Lutego 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2019 Dodatkowym atutem jest jego ekspresja, przemawiająca i potwierdzająca, jak żyje, taka autentyczność, czego nie można powiedzieć o wielu raperach, albo ludzi udających artystów:D 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 20 Lutego 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2019 Dokładnie, zgadzam się No i jest dobrym sportowcem więc wie o czym mówi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MalikFreeman Napisano 20 Lutego 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2019 Oby więcej takich ludzi nas inspirowało:D 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 20 Lutego 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2019 Tak jak mówicie im więcej takich osób tym lepiej :) A hamzhamowni ma specyficzny tryb omawiania treningów przez co może każdego zainteresować :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MalikFreeman Napisano 20 Lutego 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2019 Powiedziałbym, że jest jak przełożony w wojsku:). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 20 Lutego 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2019 No i myślę że to było czynnikiem przez co się tak wybił:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pnowicki Napisano 1 Marca 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2019 dla mnie najlepszy kanał jaki do tej pory widziałem na youtube. prosto i dosadnie, bez udawania profesora podoba mi się jego filozofia treningowa: najpierw jakość później ilość, katowanie podstaw, szacunek dla swojego ciała i stawów, eliminowanie słabości w poszczególnych partiach ciała, baw się sportem. ja już jestem za stary na rywalizację sportową, więc jego filozofia do mnie trafia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 1 Marca 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2019 Zgadza się świetnie ująłeś i go podsumowałeś Myślę że do większości i tak trafia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi