Jump to content
Workout Athletes

Wujek Ham

MalikFreeman
 Share

Recommended Posts

Witam. 

Dzisiejszego dnia chciałbym przedstawić zawodnika, który zdobywa coraz większy rozgłos w kręgach kalistenicznych. Jest nim Hamzhamowni. Jego poglądy treningowe są dla wielu bardzo kontrowersyjne, czyt. Dla kowbojów klawiatury, którzy jedyną styczność ze sportem mają w ekranie lub innych laików, ograniczających się do pseudokulturystycznych gazetek.  

Podoba mi się jego elastyczność treningowa, pomysłowość, surowość, oldschoolowość i samodyscyplina, wyniesione prosto ze sportów walki. Przede wszystkim, namawia adeptów treningu siłowego do sprawdzania i testowania różnych wariantów, oraz wyrobienia, w mojej tutaj dość obiektywnej opinii, własnego zdania i metod rozwoju siły.

Poniższy film udostępniłem na swoim fejsie, a teraz mam przyjemność przedstawić wspomniany materiał Wam, moi drodzy kompanii drążka i paraletek. 

• Lubię to 2
  • Dziękuję 1

• Administrator

Dzięki za link

Już kiedyś miałem z nim styczność jak nagrywał filmik to było jakieś wyzwanie z pompkami że robił ich setki ale nie pamiętam dokładnie o co chodziło

Od tamtego czasu nie wpadłem na jego kanał więc teraz mogę to zrobić i wyrobić sobie opinię na jego temat

Dobrze że sporo takich kanałów powstało, dzięki temu jest między nimi większa konkurencja czego efektem są coraz to lepsze i bardziej wartościowe filmiki

• Lubię to 1
  • Dziękuję 1

Postanowił się wtedy spompować pompkami diamentowymi:). Ostatnio umieścił challenge z wykonaniem bodaj dwóch tysięcy przysiadów, dzierżąc w dłoniach piętnastokilogramowy ciężar:).

Do jednego nagrania zaprosił Mutka, ale sam fakt, jakimi ciężarami operuje przy podciąganiu robi wrażenie:). 

Dlatego mam postaram się odszukać i upublicznić na forum kilku zawodników:). Natępnym na bank będzie AJPolishAmerican. Więcej o nim będzie w nowym wątku:)

• Lubię to 2

• 2 weeks later...

dla mnie najlepszy kanał jaki do tej pory widziałem na youtube. prosto i dosadnie, bez udawania profesora podoba mi się jego filozofia treningowa: najpierw jakość później ilość, katowanie podstaw, szacunek dla swojego ciała i stawów, eliminowanie słabości w poszczególnych partiach ciała, baw się sportem.

ja już jestem za stary na rywalizację sportową, więc jego filozofia do mnie trafia

• Jest moc! 1