Siwa Napisano 18 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Chyba, że PON, ¦R, PT na siłce FBW (wszystkie partie), a WT, CZW SW. Ale też dupa, bo chcę stawiać większy nacisk na street workout. ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dixon17 Napisano 18 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Tego samego dnia mieszaj ćwiczenia z danej partii rób kilka ćwicze? na siłce na daną partie i kilka ze street workoutu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 19 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Tak mi ciężko na tej redukcji, że sobie nie wyobrażacie xD Pierwszy raz w ko?cu pozwolę sobie na tzw. oszukiwany posiłek. :D Po treningu wszamię sobie jakąś dobrą pizzę i zobaczę, czy metabolizm się podkręci i czy lepiej się poczuję xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekso Napisano 19 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 To smacznego. :D ćwicz każdą partię na silce i w SW. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 19 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Wiem, tylko nie wiem jak to połączyć jeśli na siłce będę 3 dni w tygodniu a SW będę ćwiczyć 5 razy. Muszę sobie jakiś plan ułożyć porządny i wtedy go tu wrzucę, ewentualnie pomożecie mi nanieść poprawki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 19 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 zawsze możesz robić 2 partie dziennie w SW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 19 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Hahaha czemu ja na to nie wpadłam, matko co za nieogar.:| Faktycznie będę tak musiała zrobić, bo przecież jeszcze zapisuję się prawdopodobnie na taekwondo, które będzie we wtorki i czwartki :D Zapomniałam o tym fakcie.;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Napisano 19 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 To nudzić się nie będziesz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 19 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 No bo nie lubię nudy a zwłaszcza siedzenia na d*** i nic nie robienia, jak to większość lasek robi i narzeka, że nie ma siły zakupów wnieść po schodach :D Dziś trening brzucha, nie będę zanudzać, taki jak zwykle Tylko więcej powtórze? w serii w prawie każdym ćwiczeniu. Z mojego cheat meala (pizzy) wyszły nici, bo poszłam do babci i musiałam zjeść 3 naleśniki, więc już sobie tą pizzę odpuściłam ;/ No trudno. I żeby nie było, że jestem gołosłowna, wrzucam zdjęcie z moim l-sitem :D Cały czas do przodu. Siła! Nawet okropny ból gardła mi nie przeszkodził :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 19 Listopada 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 No proszę! ładnie. Triceps jest widoczny, przedramię również, L-Sit idealny. Umiejętności w paincie też. Graty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 19 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Dzięki Wiem, że grafikiem komputerowym to nie zostanę^^ Ale nie można być we wszystkim dobrym :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Napisano 19 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Elegancko wyszło;) Gratulacje :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 20 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Ja już po ćwiczeniach, bo pó?niej będę zakuwać na test, będzie pewnie z mięśni lub do opisania zajęcia typu: pilates, tbc, yoga, zumba, fit ball, spinning, step itp. (oby) :D Dziś były plecy + biceps *Podciąganie nachwytem 3/4/5 *Krótkie pompki z rękoma wąsko 18/20/22 -tu mocno czułam plecy :D *Podciąganie podchwytem 4/5/5 *Pompki z ręką na podwyższeniu 10/12/14 *Podciąganie nachwytem 2/3/4 +Próby frog stand :D No i dziś była ostrzejsza rozgrzewka z biegiem w miejscu przez 20min (miałam biegać na dworze ale leje deszcz :|) Zjadłam już: I:Owsianka z mlekiem 0,5% i parę kulek czekoladowych tych płatków z Biedronki ;D II: (potreningowy)Serek wiejski lekki, banan, 2 kromki chleba, sok z buraków Motywacja jest wielka, motywuję się samymi efektami. :D Wykładowczyni mówiła, że mięśnie zębate brzucha najciężej wyrze?bić. A u mnie jak na razie tylko je widać na brzuchu, bo tam miałam najmniej tłuszczu, który już mi się spalił i odsłonił mięśnie :P Ale z tą redukcją to nawet jeśli będzie miała trwać do marca to żaden problem. Chcę w ko?cu zrobić coś porządnie. Ale postaram się szybciej to zrobić, bo dojdą mi biegi. Od 31 pa?dziernika (data ostatniego mierzenia) do dziś zgubiłam 1 cm na wysokości pępka, w biodrach i w udzie. To bardzo dużo patrząc na to, że moje ćwiczenia były mało intensywne przez skręconą nogę lub ich wcale nie było. ;D Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekso Napisano 20 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Woo to gratulacje efektów. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedzio12 Napisano 20 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 platki z biedronki kuleczki rządzą :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 21 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Dzie?dobrywieczór ;D Dzisiaj barki +przedramię standardowo, trening był z samego rana jakoś po 7, bo szykowałam obiad (zaprosiłam babcię)- spaghetti, trzeba było się postarać, żeby przyszpanować umiejętnościami xD No i potem " drugi" obiad dla mojego chłopaka, słynne forumowe tortille. Tak je zachwalałam, że aż musiałam zrobić :P Potem poszłam remontować dalej nasz klub: teraz nosiłam złom na sprzedaż, nosiłam cegły "z odzysku", płytki, umywalki itp. Pomagałam przy montażu świateł, czyściłam cegły z resztek, zamiatałam... :D Trochę ruchu było. Pó?niej musiałam obstrzyc włosy chłopakowi xD a na ko?cu pozmywać cały bajzel z obiadu. Kocham takie intensywne dni, jutro kolejny. Wyjazd do innego miasta na zakupy, oddawanie osocza, kilka spraw w urzędzie, wyjście z kumpelą i znów remont :P No i ćwiczenia oczywiście! Czuję, że żyję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 21 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 No i to jest życie, unikać rutyn, urozmaicać, nawet problemami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 23 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Grypa vs. ja 1:0. ;/ Wczoraj bez treningu, dziś postaram się zrobić chociaż dipsy do dni dipów, ale muszę się też oszczędzać, bo jutro mam zajęcia...i w dodatku też ćwiczenia. Teraz spadam robić omleta. Może jakoś go zmieszczę. Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 24 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Siemka, dziś miałam zajęcia (dla przypomnienia, robię kurs instruktora fitnessu). Miałam krótki test na wstępie - tylko 12 pyta? xD Myślę, że na 4 zaliczę, a jeśli nie, to poprawię. Pó?niej mieliśmy przez 40 minut pilates przy muzyce. Takie to to niepozorne, a jak się zmęczyłam... Już w połowie tak mi mięśnie zaczęły drżeć, że masakra :| A ile potu Wliczam to w dzisiejszy trening, bo nadal mam podwyższoną temperaturę i SW nie dam rady zrobić. Zrobię jeszcze trochę dipów :D Szamka: I: Chleb z serkiem wiejskim II: Kurczak z ryżem, pomidorem, soczewicą, brokułem (w szkole) III: j/w+banan (w szkole) IV: Coś wymyślę. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 26 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 Dziś ostatni raz sobie odpuszczam trening, bo to uczucie "zatkania" nie pozwala mi nawet zrobić pompki, gdy próbuję, mało mi głowa nie eksploduje i z nosa mi cieknie. Za to od rana dalej remontujemy klub, teraz wpadłam tylko zjeść ciepły obiad, bo jednak trochę tam mro?no. Malowanie, przycinanie belek, regipsy (wiecie, że pisze się "rigips"? xD), ogólnie prawie ostatnie szlify, bo w piątek koncert. :D Dieta: I: Owsianka na mleku 0,5% z bananem, słonecznikiem i orzechami II: Wafle ryżowe z twarożkiem III: Makaron z soją, marchewką, pomidorami, cebulą (taki szybki mix) No i jakąś kolację zjem tam na miejscu pewnie znów wafle ryżowe albo chleb sobie zrobię. I do tego herbatka w termosie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 26 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 regips? "rigips? co to znaczy? mógłbym sprawdzić w internetach ale wujek google ma mnie dość :P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 26 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 No regips to ta płyta gipsowa co się ją używa np, żeby sobie szybko przegrodzić pokój albo komuś nie chce się kłaść gładzi to sobie przykręca regipsa i ma prostą ścianę xD Ale pisząc słowo "regips" podkreśla mi na czerwono jako błąd i zaciekawiona wpisałam w google i wszyscy mówią REgips ale pisze się RIgips :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 4 Grudnia 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Witam wszystkich i od razu przepraszam za moje braki w dzienniku Wszystko przez moje niezorganizowanie i to, że jak pojawia się jakaś nowa sytuacja w moim życiu, nie umiem się ogarnąć, zebrać i przywołać do porządku. Muszę walczyć i postarać przemówić samej sobie do rozumu co jest najtrudniejsze Więc tak, dziś oddałam 660ml osocza i jest mi ciężko ale trening poniedziałkowy i wczorajszy się odbył, tj: Klatka i triceps: *Pompki z rękoma szeroko 8/9/10 *Pompki diamentowe 8/9/9 *Pompki z nogami na podniesieniu 7/8/9 *Dipsy 5/6/7 *Pompki z klaśnięciem 5/7/9 Mięśnie brzucha: *Podciąganie prostych nóg do kąta prostego 4/5/6 *Podciąganie ugiętych nóg do klatki piersiowej 7/8/9 *Plank 35/40/45 *Wznosy nóg 14/15/18 *Brzuszki do pozycji V 20/22/24 Jutro zrobię trening dzisiejszy i jutrzejszy zgodnie z planem i już nie będę zawodzić, będę trenować codziennie jak należy, bo teraz miałam prawie 2-tyg przerwy przez chorobę i inne sprawy. Od poniedziałku bieganie nawet przy -20! Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekso Napisano 5 Grudnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 No to super, bo Twój dziennik jest na pierwszym miejscu, więc musisz się starać. :D Spadł u Ciebie śnieg? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 5 Grudnia 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Haha nie ma śniegu, nie ma zapowiadanego orkanu, na to zadupie nic nie dociera ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi