Administrator Dynloth Napisano 21 Października 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Ty bardziej, nie możesz Nas zawieść i musisz ćwiczyć cały czas na 110%. ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 21 Października 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 To mnie jeszcze bardziej zmotywuje :D Nie zawiodę Was! :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 21 Października 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 I czekamy na zdjęcia za miesiąc z widocznymi efektami. ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 22 Października 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Za miesiąc? :d To będzie już widać różnicę? :D Dziś wtorek, czas na brzuch: -podciąganie prostych nóg do kąta prostego 4/5/6; -podciąganie zgiętych nóg do klatki piersiowej 7/8/8; -plank 20/25/30s; -brzuszki do pozycji V 10/12/14; -nożyce 25/30/30s. +rano bieg 45minut dieta: I: omlet 3 jaja+płatki owsiane; II: tortilla z piersią z kurczaka i warzywami+sos czosnkowy z jogurtu naturalnego+2 jabłka; III: mini tortilla-pozostałości po obiedzie :D aha i białko po treningu Ogólne wrażenia po tym treningu to nie wiem czy będzie dla mnie odpowiedni, na razie nic nie czuję, zobaczę jutro ;D Pozdro i miłego wieczora :P Powoli do przodu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedzio12 Napisano 22 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Za miesiac na pewno :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 22 Października 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Zobaczymy ;D Jak nie będę zadowolona za miesiąc z efektów to nie wrzucę :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedzio12 Napisano 22 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Wazne zebys nie przestała ćwiczyć :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 22 Października 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Nie mam zamiaru i na treningu daję z siebie wszystko, ale w miesiąc? :d pożyjemy, zobaczymy ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedzio12 Napisano 22 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Nie ty jedna nie wierzysz haha :D i wlasnie zaczynam swoj trening :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 22 Października 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 No to powodzenia^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixson Napisano 22 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Bąd?my dobrej myśli;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 23 Października 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Witajcie, kolejny trening zaliczony, bez obijania się! -podciąganie nachwytem 2/3/2 -krótkie pompki z rękoma wąsko 16/14/16 -podciąganie podchwytem 5/3/4 -pompki z ręką na podwyższeniu 7/9/9 -podciąganie nachwytem 2/2/0 -biegi 45 minut dieta: I: omlet z 3 jajek z płatkami owsianymi, pomidor, jabłko II: duuużo pierogów ruskich z ciemnej mąki z kefirem i szczypiorkiem, parę łyżek gotowanej soi III (potreningowy): WPC z mlekiem 0,5% i kostka gorzkiej czekolady (nie mogłam się oprzeć xD) IV będzie. Nie podjadam już żadnych owoców ani jogurtów między posiłkami i widzę, że mi to służy w walce z tłuszczem. Ogólnie jest dobrze, tylko robią mi się odciski na dłoniach mimo używania rękawiczek, ale się przyzwyczaję i widzę, że muszę podszlifować podciąganie, bo mi słabo idzie. No i oczywiście prowadzę zeszyt, żeby zapisywać ilości powtórze?, jutro będzie tydzie? ze SW ! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 23 Października 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Aha jako, że jestem na deficycie kalorycznym i nieraz chodzę głodna, to nie czuję się szczególnie osłabiona, ale może gdy zacznę jeść normalnie będzie mi lepiej szło i będę mieć więcej siły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixson Napisano 23 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 A no pewnie, ja od początku tego roku chodzę głodny w szkole, bo kanapki mi nie wystarczają. Muszę znów zacząć brać porządne posiłki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedzio12 Napisano 23 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Proponuje ci calkowicie wyeliminowac owoce z diety na rzecz warzyw Spowalniają metabolizm i człowiek wolniej chudnie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixson Napisano 23 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Nawet nie wiedziałem. O owocach wiem tyle, że jak się ma ochotę na słodycze to trzeba właśnie zjeść jakieś owoce, żeby uzupełnić cukier w organizmie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedzio12 Napisano 23 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Osobiscie odradzalbym osobom, ktore chca pozbyc sie tkanki tluszczowj Jak ktos ma porzadna diete to nie ma ochoty na przekąski :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 23 Października 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 :d Moje wiejskie jabłuszka? :d xD No dobra, na razie odstawię nawet jabłka i zobaczę. Czy progres jest szybszy. Moje życie będzie gorzkie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixson Napisano 23 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Tak się akurat składa, że jabłecznik mam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 23 Października 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Nie mów mi o takich rzeczach, bo jestem na redukcji!! :@ ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 24 Października 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Dziś porażka. Rano biegałam 50 minut, potem miałam masę spraw do załatwienia w banku, w szkole i u lekarza ;/ Głowa mnie boli niemiłosiernie więc dziś sko?czy się tylko na tych biegach, zamiast wolnej soboty od ćwicze? jest wolny czwartek :D Dieta zachowana, bez owoców I: Owsianka+WPC II: Pierogi z ciemnej mąki z kefirem III (będzie): chleb z pastą sojową własnej roboty, mniam :D + pomidor i czosnek. Dodatkowo zabezpieczę się herbatą z miodem, cytryną i sokiem z czarnego bzu, bo ten ból głowy nic dobrego nie wróży. Pamiętajcie o Rocky'm III o 20 na tv4!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixson Napisano 24 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Masz czas na takie bieganie o takiej porze?:D Ja nawet nie obejrzę, bo nie widziałem wcześniejszych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Napisano 24 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Ja niestety Rocky III nie obejrze bo będę miał trening;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 24 Października 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Ja mam cały czas czas xD Uczę się w weekendy a kasę mam z pracy za granicą :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Napisano 24 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 To jak można wiedzieć gdzie pracujesz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi