m4lusz3k Napisano 24 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2014 No więc przedstawię Andrei'a Kobelev'a. Człowiek,który NISZCZY,ogarnął w rok tyle co mało kto.. Niby taki mały człowieczek,ale SIŁY ma jak WÓŁ. Dosłownie jak wół.. Podciągnięcia ze skuterem ? :D Pull Ups Front Lever One Finger ?: DDD Pull Ups One Finger + rower ? Niemożliwe jak dla mnie.. Chciałbym za KILKA lat robić to co on teraz.. Motywuje mnie ten człowiek,mało co oglądam ale ..MOTYWACJA wzrasta.. Jak dla mnie jest WIELKI ! Transformacja: Froncik,na lajcie ! Jak to nazwać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 24 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2014 Mega koleś, teraz czekać na Pull Ups One Finger + skuter : D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-man Napisano 25 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2014 Zapominasz, że Rosja to nie kraj tylko stan umysłu, więc nie ma w tym człowieku niczego niesamowitego :D a teraz tak na poważnie, to wszystko co znalazło się w tych filmach można podsumować jednym słowem. SIŁA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 25 Grudnia 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2014 Widziałem chłopaka już jakiś czas temu, wariat. Ale tłumaczę sobie że z moją masą by nie dał rady. xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 25 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2014 Ja sobie tłumaczyłem, że to Rosjanin na koksie. Swoją drogą, przyszło mi kiedyś coś na myśl. Żeby zrobić fronta na jednym ręku... te wszystkie zajebiście zaawansowane techniki trzeba siły... nawet więcej. Ciekawe jak to się przekłada na wyniki na siłowni, muszę później sprawdzić. Więcej rozmin i być może jakiś doświadczeń w moim dzienniku :P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 3 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 widzę, że nie tylko chłopak ćwiczy, ale też gra w gry :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi