wiciu973 Napisano 2 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Siemka mam na imię Wiktor i mam 17 lat mieszkam w Kielcach od pewnego czasu interesuję się SW. Zero doświadczenia w sportach siłowych trenowałem ok 4 lat piłkę nożną i siatkówkę ale odpuściłem sobie i przybrałem na wadze. Dlatego interesuje mnie spalenie ok 10 kg i ciężki trening przy SW. Liczę na waszą pomoc przy ułożeniu dla mnie diety i planu treningowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maddog Napisano 2 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Witaj na forum! Diety nikt za Ciebie nie ułoży, bo każdego dnia możesz mieć co innego w lodówce. Oblicz swoje zapotrzebowanie kaloryczne, poczytaj o redukcji, złóż podanie o darmowy plan treningowy i możesz zacząć przygodę z SW. Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Napisano 2 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Cześć:D i życzę powodzenia w dążeniu do celu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiciu973 Napisano 2 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 No dzięki dzięki za radę, poczytam i popytam na temat diety :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixson Napisano 2 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Siema! Pewnie, z nami będziesz miał motywację. Podaj swoje dane do planu treningowego i przy tym zareklamuj stronę. Wtedy Dynloth napisze Ci wszystko co i jak, ale póki co nie odzywa się. Może go porwali.:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maddog Napisano 2 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 ... a jeżeli będziesz chciał ułożyć sobie dietę, to pisz do mnie. Pomogę i doradzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 2 Listopada 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Witaj. Jestem, nie porwali mnie. ;D Wszyscy Ci pomożemy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 2 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Wiadomo, ale brudna robota należy do ciebie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 2 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 xD Siemanko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixson Napisano 2 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Witamy, z nami to Chłopie zostaniesz mistrzem świata.:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy Monkey Napisano 3 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Ixson najpierw w Polsce trzeba cos osiagnac :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiciu973 Napisano 3 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 dzięki za wsparcie ale myślę że wystarczy mi że przerzucę się na zdrowy tryb życia, dumny z siebie co osiągnąłem i będę zdobywał nowe doświadczenia trenując z wami :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixson Napisano 3 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Pierwszy krok;D Ja pamiętam co kiedyś zrobiłem listę z produktami, które zawierają sporo białka i przykleiłem na lodówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiciu973 Napisano 3 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Ixson polecasz może jakieś produkty na śniadanie ?? i kolacje bo obiad to co mama zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixson Napisano 3 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Hm pierwsze co mi na myśl przychodzi to są płatki owsiane. Jajecznicę sobie lubię zjeść też rano, ale jednak tylko w weekendy, bo nie będę gotować przed szkołą. A tak to jakieś kanapki czy coś... Najważniejsze to jeść co jakieś 3 godziny. Staram się jeść porządny posiłek każdego dnia ( żeby jeść mięso lub rybę codziennie). Ugotuj sobie może ryż albo makaron i sobie zjedz. Także widzisz, że rewelacji nie ma;) Zobaczy artykuły o zdrowym odżywianiu. http://uliczny-trening.pl/articles.php?article_id=35 http://uliczny-trening.pl/articles.php?article_id=17 http://uliczny-trening.pl/articles.php?article_id=27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedzio12 Napisano 3 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Ja rowniez na sniadanie jem CODZIENNIE platki owsiane ;p dot ego jakies musli i kuleczki czekoladowe zeby sie szybko nie znudziło :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixson Napisano 3 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Ja kiedyś jadłem nesquik, ale zbrzydły mi, potem były cookie crisp, a teraz cimi nimis;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedzio12 Napisano 3 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 a ja jem nadal kuleczki jakies z biedronki xDD jest i oszczednosc i dobry smak :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixson Napisano 3 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Ja kupuję tylko jak są na promocji, bo jednak nie będę wydawać nie wiadomo ile... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiciu973 Napisano 3 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 ja też myślę o jakiejś tanioszce bo hajsu nie ma za dużo ale dam rade jakoś :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixson Napisano 3 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Ja chciałem kupić sprzęt do MMA w Polsce i jak wybrałem się do sklepu to gały mi wyszły. Wszystko takie drogie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedzio12 Napisano 3 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 To jedz do biedronki i za 50 zł nakupisz sobie mnostwo zdrowych i bogatych w skladniki odzywcze rzeczy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiciu973 Napisano 3 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 sprzęt na siłkę też jest drogi dlatego wybrałem taniej i lepiej czyli SW :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixson Napisano 3 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Mi chodziło bardziej o rękawice, ochraniacze itd.:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy Monkey Napisano 3 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Tedzio zapewne mowisz o Hopkach z Biedronki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi