angie Napisano 29 Grudnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Dobrze mieć kogoś do kogo trzeba samemu popracować No a ja nie czuję się dobrze więc rzadko sięgam po alkohol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angie Napisano 29 Grudnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Jak ja to napisałam :P Mam nadzieje,że wiesz o co cho Ten co amant proszę bardzo! :D żeby zadzwonić trzeba mieć numer no! :P Ciekawa historia ale wiesz są też lepsze Hahahah! :P Lepiej pić i ogarniać co sie dzieje :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 29 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Mały do mnie możesz śmiało dzwonić! ;D pogadamy bo jeszcze nie gadaliśmy przez tel :D A imprezki to widzę, ze masz udane :D nieźle się zabawiłeś :D Ja raz tylko wracałem z imprezki w slajdach no i ten przeszkadzały mi na ulicy samochody i znaki :D Powiem Wam, ze nie da się moich pasji pogodzić :D W jednej się pije dużo alko a w drugiej nie powinno się pić wcale i co począć? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angie Napisano 29 Grudnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Trzeba rozważyć :P Jakieś plusy i minusy Myślę,że tylko jedna z nich jest taką na prawdę ważniejszą ! :D A są rzeczy ważne i ważniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 29 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Jakbym wybrał tą ważniejszą to chyba bym nie ćwiczył więc musze pogodzić 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 29 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 No to Sky zadzwonię,będzie ciekawie. Mnie do domu prowadzili :DD Mama się zapytała znajomych czy mnie poboli oni "nie,aby trochę się napił",tata się śmiał,także no .. :D Mam nauczkę ! :D Endzi,ja wszystko mogę mieć,nawet i numery XDDD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 29 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 No dziś skromnością nie grzeszysz :D To do kogo tam jeszcze dzwonisz? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 29 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Zaraz od Endzi dostaniesz nr i będziesz wydzwaniał Wariacie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 29 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Do wszystkich,zobacze jeszcze ;D Do Endzi na 100%! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 29 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Już masz nr? szyyybko! ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 29 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Ja bym nie miał? No nie mam .. :DD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 29 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Hahahahahaha nie podzwonisz :D w sumie ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 30 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Hah m4lusz3k spoko historia ale znam lepszą. Koleś z niedalekiej miejscowości po festynie obudził się w Zakopanym. I nikt nie wie jakim cudem do teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 30 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Witamy Cię serdecznie w gronie zajawionych samców :D zapraszamy na forum i każdy służy pomocną radą :D powodzenia :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 30 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 jak już się tak chwalicie pijaństwem to też się pochwale. Kiedyś sie tak najebałem, że spodnie i buty zacząłem sciągać przy furtce. i gdyby mama tego nie zauwazyła przez okno to bym sie rozebral i polozyl na chodniku :P tyle wypić :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trenn Napisano 30 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Macie przygody:) idzie się pośmiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 30 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 No dobra dobra koniec chwalenia się pijaństwem :D to jest forum sportowe!! Chwalcie się wyczynami sportowymi! ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angie Napisano 30 Grudnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 No dobrze już wiem jak to z alko u was jest :D To teraz czekam na chwalenie się wyczynami i wzajemną motywację :D Bo ja dziś wróciłam z zakupów i paaaaadam a tu trzeba coś jeszcze zdziałać :P A co do tego numeru Mały(chyba tak Cię tam nazywali) to trzeba poprosić i sie postarać a nie twierdzić, że się szybko załatwi (taka rada na przyszłość) ) Dzwonić w sylwestra? Nie wiem czy ktokolwiek będzie w stanie wybrać prawidłowy numer XD Dziękuję Zamer i liczę na Ciebie jak i na wszystkich :D Chyba kolegów? ! :P Bo tutaj samiii choopacy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 30 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Ja padam po 4 godzinnej podróży do Krakowa ale zaraz idę robić brzuch :D Mały ucz się xD Angie to jak będzie z tym numerem? :D Pogadamy w sylwestra? :D Mały ma do mnie dzwonić więc okaże się czy dobry numer wybrał :D Na pewno kolegów bo innej koleżanki tutaj nie widziałem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angie Napisano 30 Grudnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Jaką mam pewność,że wybierze dobry ten numer? :P Taa na forum zawsze pogadamy nawet w sylwestra! :D zgubiłam się :P kto w końcu chce ten numer :P Bo jak wszyscy na raz będziecie dzwonić to nikt się nie dodzwoni :P A może jakaś dołączy XD :P Sama tak będę tutaj? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 30 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Droga Endzi, zwracam się do Ciebie z ogromną prośbą,mianowicie,czy mógłbym otrzymać Twój numer telefonu komórkowego. Chciałbym go po to aby,zadzwonić do Ciebie 1stycznia o godzinie 24 i złożył bym Ci życzenia,chyba życzenia :D Postaram się wybrać odpowiedni numer i zadzwonić akurat do Ciebie! Będę się uczył! Endzi będzie mnie dokształcać i będę dżentelmenem Właśnie brakuje nam tu koleżanek.. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angie Napisano 30 Grudnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 No powiem Ci, że jak sie postarasz to nawet Ci wychodzi a to będzie 31 grudnia chyba :P czy ja źle wiem? ;P Kurczę przydałoby sie jakieś podanie w PDF i 3 zdjęcia :D xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 30 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 A widzisz,dla chcącego nic trudnego :D No to zaraz zabieram się za pisanie i wysyłam :PPPP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angie Napisano 30 Grudnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Czekam czekam :D Bo wiesz tak na dobrą sprawę to mama nie pozwoliła obcym nr dawać :P A co tam taka miniaturka :P Wiadomo czy to Twoja i szczerze mówiąc z nich nawet nic nie widać :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 30 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Pewności nie masz, że wybiore dobry numer ale zawsze możesz zaryzykować :D Jak to kto chce :D ja i Mały :D My się tak dogadamy, że On pogada i ja :D No a może być CV? :D bo już mam gotowe tylko dorzucić zdjęcie xD To jak nada się? ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi