angie Napisano 30 Grudnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Ale głuptasy! :P Dajcie sobie spokój :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 30 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Czyli, że co? Że nie dostaniemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trenn Napisano 30 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Chłopcy się już uganiają o numer do pierwszej(chyba) dziewczyny na forum:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 30 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Możemy pomarzyć Sky :D To ja nie piszę tego podania :P Tak do pierwszej ! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trenn Napisano 30 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Maluszek wyślij zdjęcie które masz w dzienniku to dostaniesz numer bez problemu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 30 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Mały męczenie nic nie da :D musimy coś wykombinować :D Ale najpierw muszę skończyć trening :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angie Napisano 30 Grudnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Poddajesz się :P Nie dobrze :P Gdzie ta siła walki? :P Czekam aż mnie zaskoczycie XDD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 30 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Ja się nie poddaje! :D obmyślam plan! ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angie Napisano 30 Grudnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Czekam na coś ciekawego :P Tylko skończ trening i sobie nie przeszkadzaj! :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 30 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Trening skończony idę robić szamkę a zaraz będzie coś ciekawego :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 30 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Nie poddajemy się ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trenn Napisano 30 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Maluszek rozjebałeś system:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angie Napisano 30 Grudnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 WoW! :P I Ty Mały jesteś? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angie Napisano 30 Grudnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Chłopak się stara :P No a gdzie to podanie w PDF :P ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trenn Napisano 30 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Może ta ksywka tyczy się czego innego..... Przepraszam Maluszek, mam nadzieje ze mi wybaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 30 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 No tak .. :D Czy ten na dole jest duży?:D Nie sądzę HAHAHAH XD Bez podania nie da rady ?:D Prosi <ładne_oczka> Wybaczam XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angie Napisano 30 Grudnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Chyba tego nie mogę skomentować :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 30 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Nie mają się do czego przyczepić :PPP Tak bardzo się staramy :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angie Napisano 30 Grudnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 No kurczę ale tak publicznie numer telefonu? XD nie za bardzo chyba coo? :P Poczekamy i zobaczymy co kolega wymyśli jeszcze *-* No dobra bez podania :P są zdjęcia jak coś to CIę znajdę! :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 30 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Teraz to on sobie je :D Nie podzieli się nawet.. :D Na PW! :DD Okey,zapraszam do Nidzicy :PPP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angie Napisano 30 Grudnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Ciekawe co dobrego je! :P Nie podzieli się taki łakomczuch! :P Odwiedzę Cię niebawem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 30 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 EJ ej jestem już :D czyli udało się z tym numerem? Przecież tam na zdj to i ja jestem! Omlecika sobie zrobiłem bo nic jeszcze nie kupiłem Ja zapraszam do Krakowa xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angie Napisano 30 Grudnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 a skąd ja mam wiedzieć kto to jest? :P No pomyśl logicznie :P eee nic specjalnego :D Ale zawsze coś lepsze niż nic Kurczę w tym roku to już sie chłopcy nie zdążę do was wybrać :P ale w przyszłym to pewnie znajdę chwilę Nic się jeszcze nie udało :P tak łatwo nie będzie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 30 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 To już wiesz :D ja góra a "Mały" dół :D To nazywasz łatwo? ;D tak się staramy i dalej nic? ;D nie bądz taka wymagająca bo to też źle :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 30 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Popłacze się zaraz XDD Chyba tego nie chcesz,co ?: D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi