Maverick Napisano 30 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Ja tam z angola słaby jestem :D dopiero zaczynam sie uczyc tak pożądznie hehe :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trenn Napisano 30 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Oj tam, wszystkiego da się nauczyć. Polecam oglądać filmy w innym języku bez lektora albo z napisami również w innym języku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 30 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Mąły dzwonisz do mnie i robimy jakąś konferencję głosową i nie pomylisz numeru :D A co do tego bad bed to chyba nie będe komentował xD Pogadajmy może po angielsku to się nauczymy :D jeden coś powie drugi coś powie i możę się dogadamy ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angie Napisano 31 Grudnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 W Sylwestra na pewno mnie nie znajdziesz w miejscu o którym wspomniał kolega! :P A pewnie było by to miłe spotkanie(przynajmniej dla Ciebie) gdybyś mnie zobaczył tam! :P Jestem 500 km od Olsztyna więc poszukiwania w noc Sylwestrową pójdą na marne :D Ale w "Małym" siła walki jest i się nie poddaje więc życzę powodzenia :D Chociaż mam cichą nadzieję,że jednak do 24;00 nie będzie tak pijany żeby pomylić numer ;d ale kto wie! :P Nie znam choopa! :P Bad Boy'e same jak widzę ! :P A tak dla uściślenia co do tego "Bed Boy'a" too chyba nie tłumaczy się Łózko facet :P ????! Żadnych ogłoszeń matrymonialnych nie będzie :P Jakby to wyglądało :P Jestem jedyną dziewczyną :P chyba! :P WIęc ogarniamy dup*ie i wskakujemy w Nowy Rok z nową siłą ! Udanej zabawy wszystkim chopom! :D Mam nadzieję,że po Nowym Roku spotkamy się na forum w takim samym składzie ewentualnie powiększonym ! :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 31 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 Znajdę,wierze w to,postaram się ;D Dobra jednak nie znajdę,za daleko troszkę :DD Także miłej zabawy i dużo sukcesów w tym 2k15! Miłego ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 31 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 a 500 km to nic da rade promień wyrysujesz na mapie i po sprawie:D bierzesz najbardziej prawdopodobny pkt i masz w zasiegu ręki :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angie Napisano 31 Grudnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 kolega ma rację :D wystarczą dobre chęci :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 31 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 dokładnie tak jak ze sportem:D ale nie martw się jak kocha to przyjedzie hahahaha :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angie Napisano 31 Grudnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 No jakie żarty w ten ostatni dzień roku! :D A to nie byłooo "jak kocha to poczeka" ? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 31 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 no takie żart bo każdy już imprezuje haha:D nie u mnie jest na odwrót ale do Ciebie może się tyczyć ta wersja bo w końcu Ty musisz poczekać na Niego:^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angie Napisano 31 Grudnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 O tej godzinie impreza? :P to przecież nie wytrzymacie do 24;00 :P i rok w plecy ! Ja too myślę że nie trafi :P Taki koniec świata! :P Więc nie ma co czekać :P umówimy sie na trening jak wróce do Ol! :P i to on będzie musiał poczekać :DD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 31 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 no wiesz ja dopiero o 20:30 mamy zbiórke :D a reszta no wytrzyma ale w jakim stanie kto wie haha:D uwierz w Niego da rade:D wbijaj na Ogólno Polski Trening jeszcze nie ma pełnych danych co i jak ale będą wkrótce :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angie Napisano 31 Grudnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 Jutro będzie gorzej, ale jakoś się przeżyje To udanej zabawy! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 31 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 ja tam ani razu nie miałem kaca więc tym razem mam nadzieje że też nie będe miał :D a i tak w czwartek na treing muszę iść:D Dzięki Dzięki Tobie też miłej zabawy bezalkoholowej :PP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 1 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 Dzięki Endzi za tel i życzenia! ;D Mały Ty to samo! Dzięki bardzo! ;D Oby był lepszy niż poprzedni :D Chociaż poprzedni nie był zły :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 1 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 Jak sie czujecie ?:D kto zapił kto żyje?:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angie Napisano 1 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 łoooo :P Mały dzięki wielkie za życzonka chociaż mało je pamiętam :P Z takim zaczątkiem to musi być lepszy :D Żyć z pewnością wszyscy żyją :P Tylko jeszcze smacznie śpią :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 1 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 haha pamięć w tym wieku zawodzi :P no zapewne spią ja tam nie spałem jeszcze dziś:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angie Napisano 1 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 Tyle ludzi dzwoniło, że nawet nie pamiętam :P Ja tylko 3 godzinki :P ale ciężkoooo :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 1 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 ja z klubu dzwoniłem to mało co słychać tam była ale sie dogadałem i fajnie było wkoncu jakiś normalny sylwester miałem :P a tam ciężko o 18 na trening i jak nowo narodzona będziesz się czuła:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angie Napisano 1 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 Jak łatwo napisać Myślę, że do 18 wrócę do formy :D Do mnie też jak dzwonili to głośno i to pewnie przez to nie pamiętam nawet co mówili :P bo nie słyszałam PRoste! :D Mam nadzieje, że wszystkim się tak udał jak mi ten sylwester! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 1 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 nie ma łatwo napisać bo łatwo zrobić ja też dziś na trening bo muszę jeszcze wczorajszy odrobić :D Zapewne się udał tylko dziś mogą mieć słowa w głowie "KAC MORDERCA NIE MA SERCA " :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 1 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 Do mnie to Ty zadzwoniłaś :D nie zdąrzyłem numeru wybrać a już dzwoniłaś :D Dzisiaj to nie ma treningów:D jutro będą :D dziś człowiek bez formy ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angie Napisano 1 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 Ale to tylko raz w roku taka impreza :D przynajmniej u mnie! ;D Masz rację ! :P trzeba wziąć się w garść :D dam radę :D Do 20 wykonam misję :P On nie ma serca! Ale my rozumu tez nie mamy :P Łełełe! :P DO formy trzeba wracać SKy! :P Bo po kolei do wszystkich dzwoniłam jak już skończyłam odbierać tel :D Ale zorientowałam się, że niektórzy to mają jakieś dziwne te zegarki i zupełnie inne godziny! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 1 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 No jedna jedna :D teraz trzeba wrócić do treningów ;D Ja muszę posprzątać mieszkanie po imprezce :D Ale taki zajeb.. teraz pokój do ćwiczeń mam :D nic w niem nie ma bo parkiet do tańca w pokoju był i tak można HS robić ze szok :D Ty masz bardzo dobry zegarek :D dzwoniłaś o czasie ;D Musimy kiedyś zrobić sobie imprezkę taka forumową :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi