Reidar Napisano 5 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Siemka! Tak jak w temacie. Ostatnio podczas treningu na skateparku natrafiłem na niejakiego Maćka - to jest sam do mnie podszedł i zagadał - który zajmuje się tworzeniem placów do SW. Jego firma to http://agogeparks.pl/index.php. Oczywiście na rynku takim znajduje się zapewne wiele różnych firm które robią place i tu pytanie do Was, czy orientujecie się conieco w tym temacie? Wiecie która firma robi porządne place, z którą warto współpracować, a którą nie? Byłoby mi to bardzo pomocne bo czas goni niestety. Liczę na odpowiedzi. :> Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 5 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Flowparks, jak na razie najbardziej znana firma i najwięcej placów zrobiła, to moje zdanie, tak zauważyłem. Free60 - Outdoor Workout & GYM Solutions - znajomy ma firmę, zbudował już chyba ponad 6 placów w warszawie. Bardzo fajne, podobają mi się drążki obu firm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 5 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 U mnie w mieście robiła firma FLOWPARKS,placyk fajny,nie narzekamy Ale z tego co wiem to się spóżnili ze zrobieniem go Nam :D Ale na wiosnę czy jakoś tak podobno mają coś nam przysłać w rekompensatę,także firma mimo wszystko okey Zauważyłem,że dużo mają postawionych placów :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reidar Napisano 8 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 No to czyli jak u większości. :D Dzięki chłopaki, my tu już działamy małymi krokami u mnie w mieście, więc jak będzei cos więcej wiadomo to dam znać i zaproszenie oficjalne na otarcie wstawie xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 8 Stycznia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Ja polecam jeszcze firmę mojego sponsora: MonkeyBar.pl Ładne i stabilne place, dodatkowo rabaty dla naszych użytkowników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi