Zamer Napisano 8 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Witam, wpadłem na pomysł żeby zrobić koszulki naszego forum. Na pewno znajdzie się wielu chętnych. Z całą odpowiedzialnością deklaruje się do tego że to ogarnę. :D Musimy tylko dogadać kwestie LOGA. Mam znajomego który po kosztach umieści je na koszulkach, lub nawet zrobi haft. Zapraszam do przegadania tego tematu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Napisano 8 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 jak najbardziej za ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trenn Napisano 8 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Oczywiście, musimy pokazać ze ktoś taki istnieje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 8 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 mogę zamówić na początek kilka sztuk koszulek, osoby zdecydowane musiały by mi podesłać rozmiary. Wybrane już logo w dobrej jakosci jeszcze bym potrzebował. no a pieniądze moge od siebie wyłożyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 8 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Świetny pomysł :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 8 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 ja też za jestem:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trenn Napisano 8 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Zamer, na początek moze zorientuj się jaka cena. I pasowałoby z jakiegoś lepszego materiału co by się po trzech treningach nie rozleciały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Napisano 8 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Też chętnie bym kupił takie cudo :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 8 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 ja już o wszystko zadbam i się dowiem. czekajcie na wieści :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 8 Stycznia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Ja kupiłem 50 koszulek z logiem U-T.pl Za te 50 koszulek cena za jedną wyszła 40 zł - za tą cenę były do kupienia. Materiał 100% bawełna czarne i białe. Ćwiczymy nimi już ładny długi czas i żadnych śladów zniszczeń czy zużycia nie widać.; Jak ktoś jest chętny to zostało mi jeszcze kilka, tylko nie pamiętam jakie rozmiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 8 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Przyszedł Pan i Władca :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 8 Stycznia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Wystarczy Dynloth. xd Trochę mi zeszło z zakupem forum, ale o tym w innym dziale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 9 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 teraz pytanie kto chce zwykłą a kto chce polówkę :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 9 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 teraz pytanie jaka jest zwykla:D normalna z krótkim rękawem??:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 9 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 tak dokładnie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 9 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 to ja zwykłą:D z przodu logo z tyłu nick rozmiar M:P daj cene to powiem jaki kolor chce:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 9 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 spokojnie, zacząłem się już wszystkiego dowiadywać, ale nie mam wszystkich informacji. Póki co zbieram kto jakie chce i jakie rozmiary, Jestem w trakcie szukania odpowiednich koszulek, w sensie dobrej jakości. Będę pisał na bieżąco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Napisano 9 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 co do logo to robimy jakieś wspólne czy każdy będzie musiał sobie wybrać to co mu się podoba ? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 9 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 musi być wspólne :P to które ustalimy wszyscy na forum :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Napisano 9 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 Elegancko :D i to mi się podoba :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trenujacy Napisano 9 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 Ja też jestem Za.. Nawet bym kupił :DD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 9 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 Już się nie mogę doczekać tych koszulek :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trenujacy Napisano 9 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 Tygrys,dokładnie :D .. Mam ochotę kupić sobie taką koszulkę :D Napewno z +20 do siły dojdzie więc nic tylko brać :D Ale nie no naprawde ... Jak ma sie coś na sobie ( opaska z motywacją ) Koszulka czy coś (nawet skarpetki ) to lepiej sie trenuje :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trenujacy Napisano 9 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 Tzn . ja tak Mam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 9 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 Hah dokładnie xD koszulka +20 do skilla :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi