Rafal96 Napisano 10 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Co Ty gadasz gdzie ? ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 10 Kwietnia 2013 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Nie wiem, ale jadę reprezentować szkołę z Goldenem. ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 10 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 oo to jak wrócisz musisz powiedzieć jak było ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal96 Napisano 10 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Dokładnie ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 11 Kwietnia 2013 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Chłopaki dobrze będzie. ;D Mamy teraz 4 dni ostrych treningów i liczymy na medal. ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 6 Maja 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 I jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 12 Maja 2013 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Nasza kochana szkoła, nie wyraziła pozwolenia na treningi i nie pojechaliśmy, ale nie ma co się załamywać. ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onlynojoke Napisano 17 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 to może ja :P ćwiczyłem kyokushin karate jakoś od 5-6 roku życia (pamiętam jeszcze w przedszkolu byłem) starszy mnie zapisał bo nie chciał żebym siedział jak pachoł w domu i nic nie robił :D pochodziłem jakieś 6 lat i przepisałem się na jiu jitsu, tylko tam już bez lipy był zapi*rdol konkret, na treningi pochodziłem 4 lata zaliczyłem obóz wybicie zęba, sporo omdle? i jeszcze więcej lim pod okami. Potem zacząłem balować ( :D ) może trochę wcześnie bo w wieku 15 lat nałykałem się sporej ilosci proszków i pigułek :D od roku reguralnie na siłke żeby podnieść mase i dobrze nawet mi to idzie, od czasu do czasu dochodzą treningi mma i jest ok. Czekam aż otworzą sekcje MMA u nas w mieście i wtedy 100% poświęcenie dla tego sportu, bo kocham sztuki walki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 17 Czerwca 2013 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 MMA jest fajne, ale ja bym wolał połączyć BJJ z MuayThai. Sporo ćwiczyłeś kyokushin. A nie miałeś kontuzji kolna? ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onlynojoke Napisano 17 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Tak naprawdę wszystko jest fajne jeśli jest odpowiedni trener i idąc tam dostajesz taki wycisk żeby ledwo wrócić do domu. Niektórzy nie wytrzymują takiego nacisku ale osobiście to jest coś co kocham :D Jak już ktoś zaczyna przyjmować dzieciaki i zaniedbywać treningi to sekcja miesza się z g*wnem i jak dla mnie nie warto już na nią uczęszczać :P Z kyokushin wyniąsłem głownie dyscypline i dalsze chęci :D Nie pamiętam kontuzji ,bo łebek byłem więc w sumie w ogóle mało pamiętam :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 18 Czerwca 2013 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Tak i po treningu nie masz siły ręki podnieść. Fajne uczucie. I zgadzam się klimat na danym treningu jest najważniejszy. ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turkles Napisano 18 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Słuchajcie chłopaki, mam pytanie. Zastanawiam się czy od września nie zacząć ćwiczyć Kick-boxing'u, o ile wszystko dobrze się poukłada. Myślicie, że warto? łączyłbym wtedy trening SW i ten na Kick-boxie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 18 Czerwca 2013 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Jak najbardziej możesz to połączyć. Dużo osób łączy sztuki walki ze SW. ;] SW jest dobrym dopełnieniem do treningów wysiłkowych. :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 19 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 A KB jest dobrym sportem walki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turkles Napisano 19 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Właśnie w sobotę idę sobie na trening - zobaczyć o co kaman :D W sumie zajęcia są też w wakacje, ale nie wiem jaki będę mieć plan godzin od września. Poczekam na plan godzin i jak wszystko ładnie mi się ułoży to zaczynam KB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 20 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Jeżeli trener jest ok, to na pewno Ci się spodoba. A za 2 lata będziesz miażdżył wszystkich. ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turkles Napisano 20 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Właśnie trener jest podobno świetny. Kumpel chodzi i mówi, że treningi są spoko, dużo się nauczył, dają wycisk :D haha :D mam nadzieję, że za 2 lata coś będę umiał ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 20 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Na pewno, dwa lata to sporo. Stójkę będziesz miał solidną. C; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wida Napisano 19 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 No to ja też się wypowiem: Trenuje BJJ 4x w tygodniu (ok 8 miesięcy) --> tak mam biały pas ;s Z BJJ czasami łącze MMA. I 2 lata w szkole miałem techniki Samoobrony, a raczej nazwałbym to Modern Jiu Jitsu. No i wiadomo nie obyło się bez treningów z kumplami.. Ale nie zwykłe trzaskanie po twarzy tylko typowe treningi np. boksu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 19 Lipca 2013 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 W BJJ jest mało kolorów pasu, ale pasowanie jest konkretne. ;p Ja akurat nie lubię boksu, jest on taki popularny, a używane są tylko pięści, A ciało ma wiele możliwość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wida Napisano 19 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 No jest biały, niebieski, purpura, brąz i czarny Pó?niej czerwony, ale to seniorzy coś ok 40 lat. <-- Chyba ;s Generalnie to ja lubię używać nóg, i ten boks to tak bardziej dlatego, że kumpel 6 lat ćwiczył i nas uczył. A sparingi to i tak przeważnie podchodziły pod MMA. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 19 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 6 lat boksu to już musiał być wariatem. Do czarnego szybko można dojść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wida Napisano 20 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 Tak nam tłumaczył, ale nie ćwiczył w klubie tylko z ojcem. Jego ojciec miał jakieś zawodowe walki za sobą Pewnie za komuny. Nie chcę Cię skłamać, ale 6 lat min. Wiesz to zależy od postępów. Niby w innych Sztukach Walki typu karate wystarczy zdać jakiś test i dać sianko.. Tak słyszałem. A w BJJ trzeba ciężko i starannie pracować 1,5 roku (niekiedy dłużej lub krócej) żeby dostać następny pas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 20 Lipca 2013 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 W Karate Tradycyjnym Shootokan, po 6 latach zatrzymałem się na brązowym. ;p Twoja teoria może i gdzieś jest w Polsce. ;p Być może Karate Tsunami. Ja widziałem pasowanie na purpurowy pas i ja to dziękuję. ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wida Napisano 20 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 To zwracam honor Słyszałem kiedyś, że gdzieś tak jest.. Może "tekłondo" Noo pasowanie jest mega.. Każdy z pasa w plecy.. Ale w tym momencie się bólu nie czuje :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi