Kapitan Pow3r Napisano 22 Grudnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 Parkour i trochę akro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pesteq Napisano 18 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Ja trenowałem badmintona, piłkę ręczną, piłkę nożna i siatkówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnrambo95 Napisano 19 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 piłka nożna :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rzeznik Napisano 19 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 a ja 2 lata brazylijskie jiu jitsu 8 miesiecy MMA 1 m-ce muai thai 1 trening zapasow :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szklanek23 Napisano 26 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 - 5 lat biegania ( z przerwami), - 0,5 roku piłki nożnej ( tylko pół roku, ponieważ ten czas spędziłem na boiskach a-klasy juniorów), - przy bieganiu trenowałem stretching - pół roku siłki - obecnie kalistenika. A po opanowaniu podstaw kalisteniki i nabraniu siły, oraz sprawności przyjdzie czas na akrobatykę i street workuot:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawek Napisano 4 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 3 lata Armwrestling 3,5 roku przerwy ( studia ) 2 lata Freediving od czerwca 2013 Bieganie i teraz chcę dorzucić Kalistenike Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chrzanek Napisano 4 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 4 lata kajakarstwo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnrambo95 Napisano 4 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 piłke nozna od małego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goliat Napisano 4 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 5 lat piłka ręczna i dalej trenuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzia3 Napisano 24 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2021 (edytowane) Cześć, sport jest w moim życiu od kilkunastu lat, trenowałam już Kickboxing, pływanie, snowboard, a teraz ćwiczę pod okiem trenera personalnego studia 《ciach》. Zastanawiam się już nad następną aktywnością. Edytowane 26 Kwietnia 2021 przez Quake Marketing szeptany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 26 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2021 Świetnie! Warto prowadzić sportowy tryb życia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi