Skrobot Napisano 4 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2014 Gonzo, a myslisz ze ja znam xd.? Dopiero 1 msc do szkoly tu chodze xd wiec tez nie ogarniam :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Napisano 6 Października 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Siema ! Brak czasu na codzienne pisanie, dlatego dziś uzupełnie wpis o dwa dni treningowe Wczoraj był trening z kolegą, z kolegą, który tylko siłkę uznaje za odpowiednie do ćwiczeñ... ahh :P 1,5km biegu na rozgrzewke, pare mu , pare podciagniec 3x 5 mu 3 serie podciagania 3 serie pompek 2-3 serie ćwiczeñ na brzuch( wycieraczki, podnoszenie prostych nóg itd) podciaganie piramidka To tyle ze wczorajszego treningu, dzisiaj miałem bardziej zahartowanego ziomka ( xd) także trening lepszy :D Rozgrzewka : Bieganie ( do 1km), podciąganie , 3x5 Trening właściwy : 5mu, 3x 8 podciągnięć ( robię jeszcze smarowanie gwintów) dipy na drążku, podciąganie piramidką, zmiany chwytów, body bangers, wymyki , pompki odwrotne, body dips, Australian pull ups, diamenty, pompki krótki, podciąganie podchwytem, pompki piramidką 10-1 tylko , pompki na jednej ręce 2x6 , na koniec 400 m biegu To tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrobot Napisano 8 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2014 Gonzoo ... skwer stefana zerosmkiego ? Tam jest ten placyk ? To sie skreca odrazu z sienkiewicza i to blisko jest tak ? Czy sie myle :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrobot Napisano 8 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2014 Sienkiewicza ,potem wesola i tam jest park obok jest rezon edukacja ,dobrze mowie ? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Napisano 8 Października 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2014 Skwer szarych szeregów, wpisz sobie w nawigacje , doprowadzi Cie do parku a potem już trafisz, musisz tylko pochodzić troche po parku :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrobot Napisano 8 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2014 Gonzo,kurde duszukaldm i nie moge znalesc.pomoz mi xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrobot Napisano 9 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2014 Ten park miesci sie na rondzie . J.gredoycia ? Tak mi mapa pokazala ale nie jj pewny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Napisano 9 Października 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2014 http://pl.tinypic.com/r/20582ok/8 tu zaznaczyłem tak +- :P Znalazłem blisko domu dobre drążki, są do dipów, drabinki, podciąganie itd :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrobot Napisano 9 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2014 Calkiem spoko droga , dzisiaj szukalem ale nie znalazlem :D a bylem na ulicy duzej .. wystarczylo troche przed siebie przjesc i vyj byl xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrobot Napisano 9 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2014 Moze w sobote ogarne droge :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Napisano 13 Października 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2014 Siema ! Dawno nie pisałem, ćwicze cały czas ale przez studia zapominam o pisaniu :/ Wczorajszy trening z ziomkiem na placu nieopodal mojego lokum ! :P Rozgrzewka 5 podciągnięc, 5 dipów , 5 pompek, 5 wznosów nó To była jedna seria , zrobilismy takich seri gdzieś z 6, z czego w podciaganiu zmienialismy chwyty, różne pompki, różne dipy... Pó¼niej zrobiłem z 5 mu, podciąganie, dipy piramidką bez schodzenia z drążka, pompki, plank, próby hs,podciąganie z asekuracją ( piękna rzecz), na koniec zrobiłem jeszcze z 20 dipów , max podciąganie i to wszystko :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Napisano 7 Listopada 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2014 Siema ! Sory, że nie było wpisów, nie miałem internetów :D Cały czas ćwicze, poznałem ziomków , ćwicze z nimi na siłce lub w plenerze, tylko kalistenika, stabilizacja i jakies tbc bootcamp itd :D świetna sprawa, pochwale sie progresem niebawem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Napisano 1 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 Sieemaaaaaaa ! Smutno mi, że starego forum już nie ma ,te dzienniki , ten klimacik :D, ale nie ma co płakać trzeba zrobić nowy dziennik :D Zajarałem się strasznie skazanym na trening , więc mój plan to opiera sie o magiczna 6 :D Poniedziałek : plecy bicepsik, Podciąganie 2-3 serie Wtorek: Dolna część pleców, mostek 2-3 Środa : barki, HS 2-3 Czwartek : core, wznosy nóg 2-3 Piątek : nogi, Przysiady 2-3 Sobota: Klatka , pompki Trening jest szybki, staram się wykonywać ćwiczenia czysto technicznie, czysto siłowo :D Postawiłem sobie za cel osiągnąć wszystkie 6 poziomów mistrzowskich opisanych w skazanym. Jak mi się to będzie podobać to zostane przy tym treningu, mam czas :D Napewno będę ten "plan" edytował , jestem już na takim etapie, że zna się pare ćwiczeń, więc zawsze coś się dorzuci, coś się zrobi nie planowanego :D Często do treningów dorzucam np trening na flage,mu, hs to na co mam ochote :D Moje priorytety : Magiczna 6 (w sumie piątka, wznosy nóg to pestka :D) Hs+Hf Hf umiem na 90 %, z hs mam troche problem, raz mi się udaje utrzymać balans przez 20 sek, drugi raz nie potrafię przez 2 xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 1 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 Powodzenia Ja również teraz robię trening według tej książki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 1 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 Z tym HS to dopiero troll, nie? Już myślisz, że jest perfect a tu nagle :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trenn Napisano 2 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Ej weźcie z tym HS przerąbane jest. Mam tak samo;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Napisano 2 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 No masakra, ale porównując siebie gdy zaczynałem, to nawet nie wiedziałem jak przy ścianie stać :D A teraz to tylko szlifować balans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Napisano 3 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Jaki jest wasz pomysł na nauke hs ? Jedni mówią żeby robić pompki przy ścianie, drudzy żeby próbować bez ściany, inni żeby ruszać nogami podczas stania, ja już sam nie wiem :D Zwykle robie po prostu próby stania , bez żadnej ściany ale nie widze jakiegoś progresu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 3 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Czy wspominałem może o technice? Jeżeli nie, to... Najważniejsze w HS to praktyka. To jest nie podważalne. Ważne jest by rozwijać siłę w barkach, więc trenuj barki przeróżnymi ćwiczeniami. Jeżeli jak kolwiek potrafisz się wynieść do góry, i nie boisz się, że spadniesz, to zostaw ścianę. Przez to tracisz możliwość balansu. Jeżeli bardzo chcesz dodać ścianę do treningu, to by było to w jak najmniejszym stopniu. Przed każdą serią stania na rękach przypominaj sobie jak powinna wyglądać technika. No i praktyka, tylko to Ci pozostaje :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Napisano 3 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Dzięki, postaram się trenować Hs w każdej możliwej chwili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 3 Stycznia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Tym sposobem w ciągu tygodnia będziesz już w stanie utrzymać ładnego HS. Dodatkowo możesz próbować opierania się o ścianę, ale zalecam z grubej rury, czyli opcja powyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Napisano 7 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Czwarty dzień ćwiczenia hs , znaczna poprawa. Moge spokojnie utrzymać 10 sekund za każdą próbą Niebawem opisze jak wyglądają moje codzienne treningi :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 7 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Propsy ;] Co zmieniłeś/poprawiłeś, że taka szybka zmiana w HS? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 7 Stycznia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Gratulacje. ;D Jak będę miał troszkę więcej wolnego czasu to otworzę stare forum to będziecie mogli linki sobie podpiąć do starych dzienników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Napisano 17 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 co zmieniłem, w sumie to nic , po prostu ćwiczę cześciej hs niż wcześniej :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi