Gralu Napisano 26 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2016 Ooo pozdrów Reidara :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 26 Listopada 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2016 I zaproś ponownie na forum 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Napisano 26 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2016 Nic mi nie wiadomo o grupie w SW Raz byłem na treningu i na tym się skończyło Z Kielc to tylko tyle co moi znajomi ćwiczą ze mną , w tym Reidara i wiem, że jeszcze Darek Ludwinek jest z Kielc , a takto nie jest to chyba zbytnio rozwinięte Dzisiaj trening z Reidara na salce : Proby Fl, flagi, hs - zabawa treningiem Nagralismy co nieco Nawet oap dzisiaj mi wszedł ! Cały na prawą , 3/4 na lewą Trening : Pompki z moim kuzynem +34 kg 5/5/5 Archer pull ups / 4/4/4 Archer push ups /10/10/10 Wycieraczki 10/10/10 Przysiady, wyskoki 10/10/10 Świrowanie, cały czas xD Ogólnie nam się skończył czas i wyszliśmy po 1.5h z salki Ale trening jak to zawsze na plus Czuje troche nadgarstki po wczorajszym planchu, także jutro planuje reset lub bieganie i delikatny pull 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 27 Listopada 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2016 No i konkretnie A za salkę ile płacicie? OAPU jak się go nauczy to później wydaje się taki prosty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Napisano 27 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2016 Marne pieniądze, 8zl h ale salka tez marna xd drążek mi się wczoraj rozkręcil ale na szczęście nic się nie stało ? Ale lepsza taka niż żadna ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 27 Listopada 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2016 Co Ty gadasz? Ja myślałem, że jakaś większa profesjonalna xd Ale pieniądze to małe :) Nawet trzy razy w tygodniu pójść tj. 3*4=12 /\ 12*8=96zł w miesiącu :) To nawet się nie odczuje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Napisano 27 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2016 no fakt , tylko że ta salka jest w innym mieście niż my mieszkamy , tzn w innym studiujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 27 Listopada 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2016 No to dochodzi jeszcze koszt dojazdów. Samochodem, autobusem? D: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reidar Napisano 27 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2016 WITAM WITAM, pozdrawiam też Gralu Dynio, jestem ciągle na forum tylko rzadko wbijam bo tak jakoś mi nie po drodze. Jak jestem na kompie to albo gram albo przepisuje coś na zajęcia i najwyżej zerkne tutaj co się dzieje, ale jakoś nie wypowiadam się specjalnie. Postaram się być bardziej aktywny. A odpowiem już tak na pytanie Twoje. My studiujemy w Kielcach, a ta salka to jest w Busku, czyli w mieście moim rodzinnym, do którego Gonzo podjeżdza bo mieszka niedaleko. Także jak już to tutaj w Kielcach chcemy znaleźć jakąś salkę co by można uciec od zimy, ale ja to nie mam pomysłu osobiście gdzie co i jak 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 28 Listopada 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2016 O no to fajnie ze zagladasz A to chyba w Katowicach jest jakiś hangar z drazkami i trampolinami bo mi się pomyliło że w Kielcach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reidar Napisano 28 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2016 No jakby był w CK - Kielcach to byśmy tam byli Chyba, że faktycznie czegoś w sumie możemy nie wiedzieć. Brakuje właśnie takich znajomości w Liceum jakimś albo nawet brakuje dostępu na uczelnie. GDybyśmy mogli bez problemów korzystać z uczelnianej siłowni kiedy chcemy w godzinach jej otwarcia to by było super. Może pokombinujemy, zagadamy co o tym sądzą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 28 Listopada 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2016 Spróbować zawsze można, ja zaglądałem i mam dwie salki do treningów do wyboru za free więc warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 28 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2016 No a.fakt salka na zimę by się przydała jeszcze jakby drążki były to raj po prostu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 28 Listopada 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2016 No dokładnie, ale w zimę skupiam się bardziej na technikach statycznych więc też dobry patent na przezimowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Napisano 28 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2016 Dzisiejszy trening, bez zbędnego pierdzielenia Bieganie, chodzenie 6-8km + zahaczyłem o dwa placyki (20dipów, kilkanaście podciągnieć młotkiem ) Próby stradle planche ( wszystko nagrane, kiedyś skleje jak zrobie :D) czuje progress Pompki na paraletce : 20/20/20 Podciąganie z asystą : 5l,5p,5l,5p,5l,5p Hspu brzuchem do sciany : 5/5/10 diamenty : 20/20/20 Piku push up nogi wysoko + paraletki : 10/10/6 Spidermany/10+hold/10+h/10+h Wznosy nog do drazka : 10/10/10 Wskoki z kolan +5kg : 10/10/10 Esplozywne pull upy : 3/3/3 pull up chwyt mieszany : 10/10 russian twist +5kg ok 30 sek Do tego na koniec planki boczne , zwykłe ,hollow body... Wszystko staram się robić najlepiej jak potrafię , technika nad ilość powtórzeń. Każda pompka z napięciem mięśni nawet pośladków :) Tak mnie dziś wzieło na baze ! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 29 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2016 Brawo xd technika przedewazystkim ale powiem ci ze mi najtrudniej bylo nauczyc sie naprawde poprawnie posciagac :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 29 Listopada 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2016 Kozako, do tematu podszedłes perfekto Jak to o dwa placyki? to ile ich masz? U mnie w mieście ani jednego nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Napisano 29 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2016 Haha, placyki to dużo powiedziane Po prostu miejsca gdzie da się robić dipy i podciągnięcia Wy przynajmniej macie lotnisko xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 29 Listopada 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2016 Haha no nie teraz wszyscy o moim lotnisku I tak nikt z niego nie korzysta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Napisano 9 Grudnia 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2016 Udało mi się coś nagrać na ostatnim treningu. Jakieś mu, fl utrzymane 0.5sek, bl xd https://youtu.be/Nhf68sxE4jI 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 9 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2016 do clean naprawde clean mu niewiele brakuje xd fronta sprobuj fals gripem zlapac bedziesz miał łatwiej :) mozesz też na fals gripoe zrobić powolnego Mu xd fajnie wyglada i w miare łatwe :) Ale jest moc i siła juz próbowałeś juz Mu z obciążeniem ?:d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 9 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2016 No elegancko wchodzi widać że masz siłę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Napisano 9 Grudnia 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2016 Fronta na świeżo trochę utrzymam, tu byłem w trakcie treningu ? Robiłem slow na falsie ale teraz nadgarstek mi nie pozwala tego zrobić ? Co do obciążenia robiłem kiedyś +5kg 2-3potworzenia,ale później miałem wyjazd i całe wakacje bez treningu także mogę w weekend coś nagrać, spróbować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 9 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2016 No to siła pewnie spadła, ale oby nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 11 Grudnia 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2016 @gonzo Ty mi mów jak kontuzję klatki sobie zrobiłeś? A MU jedwabiste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi