Quake Napisano 21 Marca 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2021 Aa to chyba czaje ale w takim razie to było chyba ryzyko że spadnie tez drążek ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zolnierz36 Napisano 21 Marca 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2021 W sumie to chyba tak? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 22 Marca 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2021 Lepiej nie bo nawet na kolana upaść to mało przyjemnie :O 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zolnierz36 Napisano 22 Marca 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2021 Już naprawiłem, ale i tak będę zmieniał drążek. Nie wiem tylko jaki wybrać. Teraz mam rozporowy, w futrynie ale chyba już takiego nie chcę ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 22 Marca 2021 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2021 No fajans trochę taki drążek. Ja mam stacjonarny, i po założeniu obciążenia nie buja się tak i można ćwiczyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zolnierz36 Napisano 22 Marca 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2021 Myślałam o czymś takim 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zolnierz36 Napisano 22 Marca 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2021 Albo takim 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zolnierz36 Napisano 23 Marca 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2021 Dziś zrobiony trening A. Po naprawie drążka 10 serii po 3 powtórzenia zrobione bez większego problemu. Reszta treningu zrobiona zgodnie z planem, chociaż z braku czasu musiałem zmodyfikować trening i robić super serie. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 23 Marca 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2021 Zależy który będzie dla Ciebie praktyczniejszy, stacjonarny postawisz gdzie Ci będzie wygodniej i możesz obniżyć i ćwiczyć jakieś elementy SW ? Super serię fajnie urozmaica Ci trening wiec dobrze ze je robisz ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zolnierz36 Napisano 25 Marca 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2021 Dziś trening B. Wszystko zgidnie z planem. Po naprawie drążka podciąganie też idzie bez problemu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 26 Marca 2021 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2021 Czujesz zapas w ilości powtórzeń? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zolnierz36 Napisano 26 Marca 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2021 Tak. Zwłaszcza jeżeli chodzi o ćwiczenia na nogi, pompki i podciagnięcia. W podciaganiu najmniejszy zapas ale na 1 lub 2 powtórzenia napewno. Zastanawiam się czy dodać powtórzenia czy ciężar ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 26 Marca 2021 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2021 Zależy co bardziej preferujesz. ? Możesz najpierw dodać powtórzenia, a później np ciężar i zobaczysz co Ci lepiej pasuje ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zolnierz36 Napisano 1 Kwietnia 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2021 W tym tygodniu postanowiłem sprawdzić swoje maksy. Minęło już dwa miesiące treningów więc jestem ciekawy. W poniedziałek pompki 30 a było 20, wtorek podciagnięcia nachwytem 9 było 5, środa podciagnięcia podchwytem 8 wcześniej nie sprawdzałem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 1 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2021 Brawo ?? A to dopiero początek będzie lepiej ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zolnierz36 Napisano 1 Kwietnia 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2021 Dzisiaj dipy, udało się zrobić 15. Wcześniej było 7. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 2 Kwietnia 2021 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2021 Piękny przykład na to, że jak się chce to można osiągnąć wszystko. Pomnożymy te liczby ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 2 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2021 Jest co świętować pięknie:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zolnierz36 Napisano 2 Kwietnia 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2021 Dziś przysiady. Wyszło 70 a było 50. Jestem bardzo zadowolony z tych 2 miesięcy treningów. Od poniedziałku idę po więcej ??oby tylko motywacji starczyło ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 3 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2021 Matywacje masz i wsparcie od nas też. Sukces gwarantowany ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zolnierz36 Napisano 11 Kwietnia 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2021 Zaczynam nowy plan treningowy. Dziś zrobiłem pierwszy trening z nowego planu: Pompki z rękoma szeroko 16/18/18 Pompki diamentowe 12/14/14 Pompki z nogami na podwyższeniu 12/12/12 Dipsy 8/8/8 Pompki na kostkach 12/12/12 Crunch Kicks 12/12/14 Hollow Body Knee Raises 30s/30s/30s Burpees 10/10/10/10/10 Trening super. Wszystko zrobione zgodnie z planem. Muszę przyznać, że nieźle mnie zmęczył, zwłaszcza burpees na zakończenie. Trening przywołał troszkę wspomnień, bo pompki na kostkach ostatni raz robiłem w wojsku? Poza tym trening zajął mi ok. 45 minut, co jest dla mnie idealne ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 12 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2021 Czyli same plusy. ? Pompki na kostach fajnie wzmacniają nadgarstki ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zolnierz36 Napisano 13 Kwietnia 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2021 Dziś kolejny trening: Podciąganie nachwytem szeroko 5/6/6 Podciąganie Incline PullUp Podchwyt 12/12/14 Podciąganie podchwytem zamkniętym 5/6/6 Podciąganie Incline PullUp Nachwyt 12/12/14 Podciąganie chwytem młotkowym 4/4/4/4 Brzuszki do pozycji V 12/12/14 Mountain Climbers 30s/30s/30s Burpees 10/10/10/10/10. Ten trening już nie poszedł mi tak dobrze jak pierwszy. Podciąganie nachwytem dałem radę zrobić tylko 5/5/5, a podchwytem zamkniętym 4/4/4. Reszta zgodnie z planem. Będzie nad czym pracować na następnych treningach. Najważniejsze, że trening skończyłem zmęczony i zadowolony? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 14 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2021 Te ostatnie powtórzenia to już wejdą za tydzień ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zolnierz36 Napisano 17 Kwietnia 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2021 Wczoraj zrobiony kolejny trening: Pompki z rękoma przy biodrach 12/14/14 Podciąganie samymi barkami w zwisie 10/10/10 Podciąganie na ręcznikach 6/6/6 Pompki na piłce 12/14/16 Podciąganie za głowę 4/4/4 Hollow Body Knee Raises 12/12/14 Wznosy kolan do klatki 8/8/8 Burpees 10/10/10/10/10 podciąganie na ręcznikach mnie pokonało. Dałem radę tylko po 1 powtórzeniu zrobić. Resztę powtórzeń robiłem samo opuszczanie. Przy pompkach z rękoma przy biodrach bolały mnie nadgarstki, może z czasem przejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi