Damis Napisano 23 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Czytał ktoś z was książke pt,, skazany na trening" podobna fenomenalna o naszej dziedzinie sportu ;D ja wbijam do empiku w weekend i kupuje 2 części Z przymrużeniem oka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master647 Napisano 24 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 czytałem trening jest w niej beznadziejny jakies 4-5 lat treningu zeby zrobic przysiad na jednej nodze ha ha ha :/ i według autora podciąganie szerokie jest łatwiejsze od wąskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damis Napisano 24 Kwietnia 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 w ciagu tygodnia przeczytam tą książke i ocenie Twoja wypowiedz :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 24 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Ja też zakupię ten podręcznik^^ Zobaczymy co tam jest ciekawego. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 24 Kwietnia 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Też sobie miałem zakupić, ale opinia Mastera mnie zniechęciła. ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 24 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Hah, przysaid na jednej nodze 3/4 lata, a ja czytałem, żę plancha idzie sięnauczyć w dwa lata. Ciekawe. ;V Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master647 Napisano 24 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 on tak nie pisał ale tak wynika z kontekstu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damis Napisano 24 Kwietnia 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Ja z innego forum przeczytałem same pozytywne komenatrze na temat tej ksiazki :D jutro spróbuje ją zakupic i zacząc czytać jak najszybciej ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master647 Napisano 24 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 mnie ro nie oświeciło ale niektórym możne to coś dać:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master647 Napisano 24 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 przeczytałem nagi wojownik to jest dobra książka:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master647 Napisano 25 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 ja nie polecam wydawać kasy na książki:D na chomikuj tego pełno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 25 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 W sumie racja. ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 25 Kwietnia 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Ale pdf, to nie to samo co książka z twardą okładką. Wiadomo, kto co lubi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damis Napisano 28 Kwietnia 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 O tej książce z pewnego ogromnego forum: Dlaczego tak wiele osób poleca książkę "Skazany na trening" P.Wade'a? Istnieje wiele powodów dla których również my (ekipa forum) gorąco polecamy tę książkę. Nie tylko ze względu na świetny styl i ciekawą formę, lecz przede wszystkim na kompleksowe podejście do ćwicze? kalistenicznych. Ta forma treningu posiada specyficzną metodykę i w związku z tym wymaga odmiennego podejścia, niż inne dyscypliny sportów siłowych. Pomimo tego nie doczekała się wielu opracowa? biorących pod uwagę jej charakter. Paul Wade wypełnia tę lukę w sposób kompleksowy. Z jego książki dowiesz się jakie ćwiczenia wykonywać, jak dbać o ich czystość techniczną, w jaki sposób ułożyć swój program treningowy, jak kontrolować postępy i wiele innych rzeczy które sprawią, że będziesz przygotowany do roli swojego prywatnego trenera. Jeśli więc chcesz ćwiczyć w sposób świadomy i profesjonalny, unikać kontuzji i osiągać postępy gorąco zachęcamy Cię do sięgnięcia po tę pozycję. Po jej lekturze jakość Twojego treningu ulegnie znaczącej poprawie. Zapewniamy Cię o tym na podstawie naszych własnych doświadcze?. Wielu z nas zajmowało się sportem przez długie lata, jednak lektura tej książki była "kamieniem milowym", na zawsze zmieniającym podejście do treningu. Wiele osób książka przekonuje prostym i przejrzystym systemem ćwicze? czym wyróżnia się na tle innych pozycji. Nie ma tu zagmatwanych, wielowymiarowych systemów treningowych. Jest 6 prostych ćwicze?, z których każde ma 10 coraz trudniejszych kroków. Każdy ćwiczenie jest dokładnie opisane, a każdy krok przedstawiony wg tego samego schematu i opatrzony 2 zdjęciami. To sprawia, że książkę łatwo się czyta i równie łatwo odszukuje pó?niej potrzebne informacje. Osobiście juz zakupilem 2 częsci. Czytam i jest bardzo mądrze napisana, ćwiczenia dobrze opisane itp. Kilka stron mi zostało do konca wiec niedlugo zaczne ćwiczyc na tym planie i zrobie 100 pompek na 1 ręce w seri hehe :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 28 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 O proszę. Ciekawie brzmi i zachęcająca. Można zakupić i zobaczyć. A ile zapłaciłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 28 Kwietnia 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Po tym poście, to i ja się skuszę na zakup. ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damis Napisano 28 Kwietnia 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 45 zł za 1 cześc. 49 zł za drugą cześc w empiku. Na allegro taniej napewno ;P Tylko że są to plany takie długoterminowe dość i nie wiem czy mozna to łączyć z innymi ćwiczeniami ogolnie ale trzeba pomyslec nad tym ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 29 Kwietnia 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Można poczytać, sprawdzić i pokombinować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 29 Kwietnia 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 [admin]Przeniesiono posty z Pytania/Info do Książki[/admin] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szympans Napisano 3 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Ja polecam. Genialnie napisana. Po lekturze technika i koncentracja na ćwiczeniach +10. Autor "Nagiego Wojownika", Pavel T. także rekomendował tę książkę, więc ... :-) Nie jest prawdą, że wg. autora do przysiadu na jednej nodze dochodzisz kilka lat. Cała książka opisuje 6 podstawowych ćwicze?, które doskonale rozwijają poszczególne grupy mięśniowe, a także wzmacniają stawy i ścięgna. Każde z tych ćwicze? jest przedstawione w 10 wariantach (od łatwego do mistrzowskiego). Dodatkowo każdy z wariantów ma 3 progi (podstawowy, średni i zaawansowany). Jest to po prostu kalistenika progresywna dla każdego. Nie jest to poradnik w stylu jak zrobić jeden przysiad na jednej nodze. (Co w ogóle nie jest wyczynem.) Zdecydowanie Wade'owi chodzi o coś więcej, jak dojść do poziomu na którym wykonanie 100 powtórze? przysiadu na lewej i 100 na prawej bez najmniejszej kontuzji, bez zadyszki i z perfekcyjną techniką. A to może zająć każdemu sporo czasu, niezależnie od tego jak szybko doszedł do wykonania kilku mało dokładnych, a do tego rwanych i "bujanych" przysiadów na jednej nodze. Tu nie liczy się nic poza perfekcyjną techniką i super zdrowiem na resztę życia. Warto kupić i mieć na własność :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekso Napisano 3 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Konkretny post z opinią o książce, dzięki. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 3 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 ładna recenzja. ;D Dzięki. ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fRz Napisano 8 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Chyba się przekonam i zakupie obie książki. Ogólnie nie lubie książek sportowych i powielanie tematu, ponieważ z biegiem czasu sam wiem co i jak robić aby było dobrze wykonane technicznie oraz jak ćwiczyć by budować sylwetkę. Ale przekonują mnie te poziomy trudności co dostarczy mega motywacji i determinacji @edit kupiłem dzisiaj 1 część i po przeczytaniu pierwszych 20dziestu stron wiem, że ta książka to strzał w 10. Zobacze jaka dalej treść będzie niosła. Wiem, że 45 zł wydałem na coś, co mi się przyda a nie sko?czy w żołądku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flash Napisano 11 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Dobrze powiedziane. :D Ja miałem czytać i na tym się sko?czyło, ale skoro chwalisz to może zacznę. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fRz Napisano 12 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 zachęcam naprawdę fajnie się ją czyta 2gą część też kupie obowiązkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi