Goliat Napisano 21 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Jestem Krzysiek mam 15 lat. Od 5 lat trenuję piłkę ręczną i przygodę z siłownią zacząłem w tym roku. W tym momencie postanowiłem, że wprowadzę kalistenikę do mojego życia. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maddog Napisano 21 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Siemano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 21 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Siema, ale żeś nazwę sobie dobrał :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcfinn Napisano 21 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 witamy witamy:)z nami juz przegrany nie jestes;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 21 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Witamy.:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 21 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Siema :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 21 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Hej :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 21 Marca 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Witaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szklanek23 Napisano 4 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Elo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi