Kapitan Pow3r Napisano 31 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Okładka : Krótki przegląd książki: Charlie jest bardzo ciekawą osobą, napiszę o nim temat w ciekawostkach :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ekspert Dante Napisano 4 Kwietnia 2019 Ekspert Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2019 Trenowałem tym systemem około 2-3 miesięcy, całkiem ciekawe ćwiczenia. No i faktycznie system z więzienia , co do efektów, nie jestem miarodajnym przykładem ze względu na swoje dolegliwości ale trening zajmował bardzo dużo czasu, ciężko to wpleść w plan większości ludzi żyjących na wolności 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 4 Kwietnia 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2019 No to znaczy się że to nie dla mnie gdyż ja wolę krótki a konkretny trening Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ekspert Dante Napisano 4 Kwietnia 2019 Ekspert Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2019 tam jest sporo izometrycznych ćwiczeń, niektóre całkiem ciekawe, a jak ktoś chce sobie przybliżyć historie Bronsona to jest bardzo fajny film "Bronson" a głównego bohatera gra Tom Hardy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 4 Kwietnia 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2019 Jak polecasz to warto się zapoznać:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi