Maverick Napisano 26 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 Hej Jak ktoś byłby chętny na oderwanie się i obejrzenie filmów na które z reguły by się nie poszło <bo jak wiadomo bilet nie kosztuje 5zł i lepiej iść na lepsze filmy akcji:D>a są świetne :D zapraszam na tą stronę:Dhttp://www.rmfmaxxx.pl/kinonamaxxxa wystarczy się zarejestrować wypełnić swoje dane i: jak masz konto juz tam to wtedy słuchasz radia od 20 i oni podaja ze o np 20:45 bd dostepne bilety i wtedy chwile przed czasem odświeżasz strone i jak sie pojawi możliwość wyboru wybierasz miasto z do jakiego masz nablizej i jakie jest do wyboru tylko trza to zrobic w miare sprawnie i jak Ci sie uda to wygrywasz bilet na przedpremiere filmu jaki jest w danym miesiącu drukujesz bilet i za okazaniem dowodu i biletu wchodzisz z osoba towarzysząca za free na film:D Wszystko odbywa się na całej polsce w każdym województwie więc warto:D ostatnio byłem na "Sąsiedzi" i był tak świetny że płakałem ze śmiehu tu macie zwiastun a to tylko część :D https://www.youtube.com/watch?v=g0VpCSNQJaQ a teraz prawdopodobnie w czwartek jest "Milion sposobów jak zginąć na Zachodzie" zapewne też bd zacny:D Jeszcze raz zapraszam i miłych seansów ja już tak z siostrą troche czasu chodzimy a normalnie też chodze sobie do kina na "lepsze" filmy:D Pozdrawiam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tetezz Napisano 26 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 A wiadomo, o której mniej więcej to się dzieje, bo jutro też można zdobyć te bilety, ale cały dzie? będę siedział i czekał... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 26 Maja 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 od 20 do 24 ale zwykle jest miedzy 20 a 22:D i w radiu mówi dokładną godzine:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 30 Czerwca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 http://www.rmfmaxxx.pl/kinonamaxxxa kolejna odsłona tym razem na film PRZYCHODZI FACET DO LEKARZA Widziałem film z tym aktorem i są bardzo zabawne zapraszam do zdobywania biletów:D kto zdobędzie może pisać kiedy teraz jest przed premiera:D Pozdro:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piet Napisano 30 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Coś z sucharów ZIPOLI Przychodzi facet do lekarza, a Maverick w kinie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 30 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 :D Znam więcej takich sucharów. Na spotkaniu nie powiedziałam wam wszystkich^^ Np. ,,On był matematykiem a ona była nieobliczalna" Albo: ,,Przespał się ze swoimi myślami i zszedł w ciążę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merz Napisano 1 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Tylko nie polecam transformers 3! Bo: - nic mnie nie zaskoczyło - powtórzyli wszystko z poprzednich części - przewidywalny - lipa fabuła - nie było efektów specjalnych bo jak mają być specjalne skorą są wszędzie i przestają być specjalne - po 1/3 filmu patrzyłem ile do koñca bo mi się popcorn skoñczył i cola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 1 Lipca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Co Ty gadasz Merz Tranformers 3 było świetne wiadomo jak kazdy film zawsze zwykle 1 czesc najlepsza bo cos nowego a potem reszta czesci oparta jest własnie na 1 czesci tak samo z F&F i wieloma innymi filmami :D ale każdy ma swoje zdanie ;P wczoraj byłem na 4 czesci i powiem że równie świetna część i będzie część 5:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 1 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Wszystkie części transformersów są fajne, nawet te których jeszcze nie nakręcili :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 22 Lipca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 Kolejny film w stylu Maxxxa jeszcze można zdobywać do czwartku kolejnego!! Film Sekstaśma:D http://www.rmfmaxxx.pl/kinonamaxxxa Zapraszam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi