gizmo Napisano 22 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 skad bierzecie ciuchy? pytam z ciekawości, a dobrze przy okazji byloby znale¼c spoko sklep z ciuchami, bo jeden z moich ulubionych zamknęłi przed misiacem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gizmo Napisano 22 Czerwca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 oczywiscie pytam o ciuchy z neta, bo stacjonarnie zakupów nie robię, wyjątkiem był ten jeden zamknięty sklep w Warszawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelq Napisano 22 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 Moi znajomi kupują często na unhuman albo urbancity. Moim zdaniem jest za drogo :P Ubieram się w mieście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 22 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 ja wole wpaść na miasto i tam cos kupić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Messi_91 Napisano 22 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 Polecam UrbanCity - moze i drogo,ale czesto sa przeceny,jakies rabaty,a ubranie jest naprawde dobrej marki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piet Napisano 22 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 Messi_91 dobrze że napisałeś marki a nie jakości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelq Napisano 22 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 Ja często odwiedzam sklepy takie jak House i Cropp, są tam ciuchy dobrej jakości i można trafić na okazje. Niestety w większości są tam ubrania, np. spodnie jajognioty dla futurystycznych mężczyzn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Messi_91 Napisano 22 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 Piet no wlasnie zapomnialem o tym napisac,ze i dobrej jakosci Niektore ubrania mam juz ponad rok z tego sklepu,miliony razy byly prane i dalej jak nowe :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piet Napisano 22 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 Ja kupiłem raz bluze na Urban i po 3 praniach zrobiła się miśkowata ... powiedziałem nigdy więcej a golenie jej maszynką pomagało na chwile Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 23 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 zelq napisał(a): Ja często odwiedzam sklepy takie jak House i Cropp, są tam ciuchy dobrej jakości i można trafić na okazje. Niestety w większości są tam ubrania, np. spodnie jajognioty dla futurystycznych mężczyzn Tam nie ma ciuchów dobrej jakości, kiedyś były to fakt. Pracuję w jednej z sieciówek w lpp (firma, która ma pod sobą cropp, house, reserved, mohito, sinsay) i jak patrzę na te ciuchy to masakra. Co chwile reklamacje, jak się odpakowuje nową dostawę z folii to tak śmierdzi większość ciuchów, że nie da się wytrzymać. Ja bynajmniej często kicham od tego. Liczy się ilość, a nie jakość. Chodzi o to, żeby jak najwięcej zarobić jak najmniejszym kosztem. Bo przecież skoro klientowi zaraz rozciągnie/zeszmaci się bluzka to idzie po nową, right? A teraz mało kto patrzy na jakość albo, by dany ciuch posłużył jak najdłużej, tylko żeby był "ładny" (każdy inaczej odbiera to pojęcie), bo przecież moda zaraz się zmieni... A te kobitki jak przychodzą na zakupy to mało co się nie pozabijają o te ciuchy, kupują bez mierzenia i wszystko :d Zwłaszcza teraz, gdy pół sklepu jest w wyprzedaży. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szklanek23 Napisano 23 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 Raz trafiłem na perełkę . Nie dość, że ładna bluza, to jeszcze z limitowanej kolekcji i dość tanio ( 100zł za taką bluzę, to była mega okazja, na początku kosztowała powyżej dwóch stów), a mam ją już 4 lata i do tej pory wzory się nie odklejają . Jestem z niej zadowolony;). A natknąłem się na nią w citysport.pl, czy coś takiego:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 24 Czerwca 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 A ja polecam koszulki U-T.pl. ;D http://uliczny-trening.pl/articles.php?article_id=48 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi