Turkles Posted May 30, 2013 Report Share Posted May 30, 2013 Hej wszystkim. Jestem Turkles. Strasznie lubię sport, jestem jedna strasznie nierozciągnięty - może po treningach SW mi się to zmieni. Mam 18 lat, ciężko u mnie z dietą ćwiczę już od jakiegoś czasu w domowych warunkach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Dynloth Posted May 31, 2013 Administrator Report Share Posted May 31, 2013 No siema. Czuj się jak u siebie. ;p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sobol Posted May 31, 2013 Report Share Posted May 31, 2013 Siemano poćwiczysz z nami i będzie dobrze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turkles Posted May 31, 2013 Author Report Share Posted May 31, 2013 Już czuje, żę panuje tutaj niezła atmosfera ;D Mam taka nadzieję Bern :D bo motywacja i chęci do ćwicze? są ! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quake Posted May 31, 2013 Report Share Posted May 31, 2013 Elo, elo. Jak jesteś początkującym i chcesz się wszystkiego dowiedzieć, to dobrze trafiłeś, bo w większości tutaj są sami początkujący i wszyscy się rozwijamy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banan Posted May 31, 2013 Report Share Posted May 31, 2013 Witaj. Trzymaj się z Nami, a za dwa miesiące będziesz miał piękne efekty. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turkles Posted May 31, 2013 Author Report Share Posted May 31, 2013 niee noo.. początkujący to ja może nie jestem ;D ćwiczyłem w domowych warunkach - wiecie, z wykorzystaniem tego co miałem w domu. Oczywiście drążek jest, rozkminiłem sztangę i nawet hantla się znalazła. Przynajmniej nie siedziałem bezczynnie na dupie i coś robię dla siebie ;D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Dynloth Posted May 31, 2013 Administrator Report Share Posted May 31, 2013 I oto chodzi, bo patrząc z perspektywy trzeciej osoby na innych, to porażka. Albo chudy jak patyk, albo gruby, że ciężko dupę ruszyć pieszo do sklepu. Teraz już coraz mniej osób dba o zdrowe odżywianie i pracę nad swoim ciałem i samym sobą. My nie pozwolimy na to. Będziemy dawać przykład innym, a pó?niej będą Nam zazdrościć, że będziemy w stanie wykonać HandStand na drążku, a Oni nie dadzą rady się podciągnąć. I dodatkowo ta masywna sylwetka. ;p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turkles Posted May 31, 2013 Author Report Share Posted May 31, 2013 Mam w klasie kumpla, który nie potrafi się podnieść na drążku ani razu. Wiecie, rozumiem mieć słabe ręce, no ale bez przesady. Ale tutaj masz racje Dynloth - ludzie teraz wgl nie próbują dbać o swoje zdrowie, a wystarczy przecież tylko silna wola, motywacja i można przenosic góry. Patrzcie, nie dość, że lepiej samemu czujesz się w swoim ciele, to jeszcze jakoś wyglądasz. To czyni ten sport pięknym. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quake Posted June 3, 2013 Report Share Posted June 3, 2013 Niestety nic z tym nie zrobimy. Teraz ludzkość poprzez technologie staje się coraz bardziej leniwa. My jedynie możemy promować sport i zachęcać do jego uprawiania. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts