Planu Napisano 25 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 Siemano. Mam pytania odnosnie sw poniewaz zaraz zaczynam cwiczyc streeta 1.Chodzilem troche na silke ale nie mam zbytnio kasy na diete . czy nie lepiej uczyc sie trików i cwiczyc sw niz chodzic na silke bez diety ? 2.Czy w Street Workot musze miec diete z deficytem na +? Czy moglbym nie patrzec na kalorie ale ogarnąć B /WW /T??? 3.Czy ektomorficy mogą zajebiscie sie wyrze¼bic w street workout ? 4.Pytanie podsumuwujące. CO będzie lepsze silka czy Street Workout Silke mam za darmo ale po co chodzic na nią , jak mozna cwiczyc sw ... Noi mowie nie mam kasy zeby wpieprzac tyle kcal dziennie , a w street workout chyba nie jest to az takwazne ??? Dzieki za odpowiedzi Daje te odwdzięczenia sie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 25 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 1. To zależy co chcesz osiągnąć. Uczenie się tricków bez diety jest tak samo niebezpieczne dla zdrowia jak chodzenie na siłownię bez diety. 2. W ogóle nie musisz obliczać kalorii, po prostu odżywiaj się mądrze. A i tutaj zależy wszystko od Twojego treningu i rezultatu, który chcesz osiągnąć. 3. Tak, nie widzę żadnych przeszkód. 4. Powtarzam, dieta jest tak samo ważna przy siłowni jak i przy Street Workoucie. Zależy od tego co chcesz osiągnąć. I tu i tu możesz osiągnąć zadowalające rezultaty. MY¦L, TRENUJ I JEDZ mądrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Planu Napisano 25 Lipca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 Scy.. ale o diete chodzi mi trocheinna bo mowie nie stac mnie zeby tyle kalori nabic ale staralbym sie te B /WW/ T dobic tylle ile trzeba . Ale kalorii nie liczyc . Co o tym myslisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 25 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 Jeżeli dobijesz makro ile trzeba to jednocześnie zapewnisz sobie wystarczającą ilość kalorii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piet Napisano 25 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 Planu 1. Jeni wolą rybki drudzy akwarium podoba Ci się Sw ? to ćwicz to i tyle 2. Dieta Ci nie jest potrzebna Masz w domu śniadanie, obiad i kolacje ? Po ciężkim treningu sam zauważysz że więcej zjesz 3. Ektomorfik ma to z tym fajnie że trudno mu nabrać masy ale jak nabierze to nie musi się potem bawić w zrzucanie tkanki tłuszczowej bo jej będzie miał znikomą ilość tylko nabranie masy jest dość trudne 4. Ja na twoim miejscu na rze¼be połączyłbym sobie SW + siłka no ale to jak już wolisz jeden dzieñ w tygodniu przeznaczyłbym na FBW na siłce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-man Napisano 25 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 Co do pytania numer trzy http://www.menshealth.pl/fitness/Dieta-i-trening-na-mase-dla-ektomorfika,5175,1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Planu Napisano 25 Lipca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 Piet a po co mi ta silkownia ? to fbw ? nie da sie obejscbez tego i miec zajebiste ekefty????????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piet Napisano 25 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 Imo są lepsze efekty, dużo szybciej idzie siła + przygotowanie pod skile Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Planu Napisano 25 Lipca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 Czyli silka musi byc q.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piet Napisano 26 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2014 Nie musi możesz jechać samo SW i np. do dipów, pompek dodawać obciążenie ale że dla mnie jest wygodniej iść na siłke i zrobić fbw i wydaje mi się że szybciej siła wchodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karamba Napisano 26 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2014 ja trochu tez targalem ciezarkami ale jednak najlepsze efekty osiagnalem sw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokoss Napisano 26 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2014 Ja ci napisze z mojego doświadczenia nie stosuje i nie stosowałem żadnej diety choć wiadomo że dieta dużo daje.Ale wystarczy że będziesz dziennie trenował 1h-1,5h będziesz miał super efekty zajebistą formę i pamiętaj mięśnie najlepiej rosną przy największym wysiłku. Pierdol siłownie, po 3 miesiącach idzi se jeden raz na siłownie i sprawdzi se tylko efektywność i zobaczysz że dzięki sw więcej będziesz wyciskał np na klate i stwierdzisz fakt że nie ma sensu ćwiczyć na siłce ale wyb bur zależy tylko od cb. To jest moje zdanie w tym temacie jak ja to widzę chodząc 3 lata na siłkę a ćwicząc rok SW to po sw czuje się o dużo lepiej i widzę 2 razy większe efekty niż po siłce dla tego jestem bardziej za SW i co do siłki siłka rozwija przeważnie mięśnie powierzchowne a nie głębinowe a kalenistyka właściwie każde ćwiczenie rozwija mięśnie głębinowe. ale jeżeli chcesz coś więcej sie dowiedzieć w tym temacie napisz na pw lub poczytaj w necie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 19 Marca 2018 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2018 Pytanie zostało rozwiązane, lub wyjaśnione. - Temat zostaje zamknięty. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu. Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi