szpaleta Posted January 19 Report Share Posted January 19 Kilka lat temu pojechałem zrobić zdjęcia opuszczonego domu ponieważ słyszałem plotki że tam dzieją się niewyjaśnione zjawiska . Oczywiście na miejscu nic nadzwyczajnego nie zauważyłem. Dopiero gdy w domu oglądając zdjęcia na jednym z nich widać “jakby” twarz 👻 I za pewne jest to tylko odbicie drzew i liści. Ale sami przyznajcie że zdjęcie wyszło całkiem ciekawe i daje do myślenia. 😄 Zwróć uwagę na okno z prawej strony na parterze. 1 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banan Posted January 19 Report Share Posted January 19 Wyglada to legitnie. Ja w pierwszym momencie zobaczyłem w innym miejscu ryjka czegoś. 😁 swoją drogą fajny budyneczek do zwiedzania. Aż dziwne ze ludzie takie budynki opuszczają. 😞 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trip Posted January 19 Report Share Posted January 19 Ja najpierw tu zerknąłem 😁 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szpaleta Posted January 19 Author Report Share Posted January 19 niektórzy znajomi widzą jeszcze na tym zdjęciu dziecko ale to już kwestia interpretacji. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flash Posted January 19 Report Share Posted January 19 Urbex History pewnie chętnie by tam wleciał 😁 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Dynloth Posted January 19 Administrator Report Share Posted January 19 3 godziny temu, Flash napisał: Urbex History pewnie chętnie by tam wleciał 😁 Sam bym tam chętnie wpadł i pobuszował 🙂 Skoro na zdjęciu udało się coś uchwycić to teraz trzeba wpaść w nocy z mikrofonem 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts