szpaleta Napisano 19 Stycznia Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia Kilka lat temu pojechałem zrobić zdjęcia opuszczonego domu ponieważ słyszałem plotki że tam dzieją się niewyjaśnione zjawiska . Oczywiście na miejscu nic nadzwyczajnego nie zauważyłem. Dopiero gdy w domu oglądając zdjęcia na jednym z nich widać “jakby” twarz 👻 I za pewne jest to tylko odbicie drzew i liści. Ale sami przyznajcie że zdjęcie wyszło całkiem ciekawe i daje do myślenia. 😄 Zwróć uwagę na okno z prawej strony na parterze. 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 19 Stycznia Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia Wyglada to legitnie. Ja w pierwszym momencie zobaczyłem w innym miejscu ryjka czegoś. 😁 swoją drogą fajny budyneczek do zwiedzania. Aż dziwne ze ludzie takie budynki opuszczają. 😞 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 19 Stycznia Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia Ja najpierw tu zerknąłem 😁 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaleta Napisano 19 Stycznia Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia niektórzy znajomi widzą jeszcze na tym zdjęciu dziecko ale to już kwestia interpretacji. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flash Napisano 19 Stycznia Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia Urbex History pewnie chętnie by tam wleciał 😁 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 19 Stycznia Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 3 godziny temu, Flash napisał: Urbex History pewnie chętnie by tam wleciał 😁 Sam bym tam chętnie wpadł i pobuszował 🙂 Skoro na zdjęciu udało się coś uchwycić to teraz trzeba wpaść w nocy z mikrofonem 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi