BarViking Pavel Napisano 6 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Siemanko proszę o ocenę mojej diety na nabranie masy mięśniowej;) Wiek:14 Waga:61,5 Wzrost:173 7.30 Na śniadanie jem omleta z : 50-80 g płatków owsianych + 4 białka + 2 żółtka + serek homogenizowany waniliowy 7.30 -14.00 zjadam 400g chleba razowego i 200g szynki z piersi kurczaka + masło do kanapek i jakieś warzywa 17:00 ( 1h przed treningiem street workout) :60 g ryżu basmati,100 g piersi z kurczaka 18:30 : 150 g banana 20.00 : 30 g masła orzechowego + 100 g ryby lub 50g sera, lub innego mięsa Proszę o ocenę,jeżeli macie jakieś uwagi proszę pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reidar Napisano 6 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2014 A mam jedną - że po treningu byś jadł tą pierś z kurczaka. Tyle odemnie, bo na jedzeniu się nie znam. xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelq Napisano 6 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Wydaje się spoko, 50g sera żółtego ? mam nadzieję że nie :P Jeśli to serek wiejski to spoko ale lepszy jest twaróg ( chyba o to Ci chodzi ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BarViking Pavel Napisano 6 Października 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Mam pytanie czy 150 g banana będzie odpowiednie po treningu ( dodam że piersi nie moge zjeść po treningu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marqo Napisano 7 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 150gr to nie wiem ale ja zawsze po treningu jem dwa banany uzupełniam minerały i takie tam. Posiłek po pół godzinie od zakoñczenia treningu wtedy rozkurcza się żołądek i lepiej jest wchłaniany posiłek przez organizm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tetezz Napisano 7 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 Banany zaraz po treningu jak najbardziej. Najlepiej to wpisz te dania do dziennika jakiegoś np. na potreningu.pl i tam wyjdzie ile z tego masz makroskładników i kalorii a pó¼niej porównaj to ze swoim zapotrzebowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BarViking Pavel Napisano 7 Października 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 A po treninu trzebajesc bialko bo banan nie ma bialka :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hodor Napisano 7 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 Od razu po treningu wystarczy zjesc banana, zeby dostarczyc cukry do krwi. 30 min po tym mozna wypic bialko, jednakze sam posilek bogaty w proteiny jest lepszy z mala iloscia wegli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi