19VVciech10 Napisano 22 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 Witam. Sam zamierzam przytyć, ponieważ uważam że ćwiczenia przy wadze 60kg/184cm nie przyniosą spodziewanych efektów. Tutaj zwracam się do was, chciałbym stworzyć listę posiłków, nie tylko wysokokalorycznych ale także bogatych w białko czy węglowodany. Moim zdaniem każdemu kto będzie miał zamiar przybrać na masie coś takiego się przyda. Podzielę to na ŚNIADANIE/OBIAD/KOLACJE i będę aktualizował co jakiś czas, liczę na waszą pomoc i propozycje posiłków w postach. Mam nadzieję, że się uda, sam postaram się dodać coś od siebie. Piąteczka :D ŚNIADANIE - Płatki owsiane (z dowolnym dodatkiem np. kawałki banana,kakao) OBIAD KOLACJA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trenn Napisano 23 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 Na pewno płatki owsiane, są wg mnie podstawą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 24 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2015 Omlet, idealny na śniadanie! 5jajek 70g twarogu chudego 100g płatków owsianych 50g rodzynki suszone Jabłko(nie za duże) Makro 900KCAL b;53g ww;109 tł;29 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angie Napisano 25 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 Kolacja może być taka: Banan mały, kiwi, jabłko, orzechy(lub mieszanka studencka) wymieszane z jogurtem owocowym lub naturalnym(szklana). Przekąska przed spaniem: 1/2 bułki grahamki z masłem posmarowane łyżeczką miodu! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karamba Napisano 25 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 Może cos niezdrowego teraz.. Pizza mrozona to zazwyczaj cos w granicach 700-900kcal Się wysililem :-D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 27 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 angie, ależ dałaś, nie wiem jak u was, ale zjedzenie przed snem sporej ilości cukru, w cale nie ułatwia zasypiania :P Potrafisz po tym zasnąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angie Napisano 27 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 No wiesz kolacja to tak koło 18 , więc nie wiem w czym problem? Spać to się chodzii w okolicach 24 :P Przynajmniej u mnie Śpię jak susełek! :D Lubie strasznie słodkie więc już na porządku dziennym takie rzeczy u mnie! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi