karamba Napisano 7 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 Yo Walcząc z odmętami internetu trafiłem na ciekawy zbiór blisko 250 ćwiczeń wszelakich, od TRX po ciężary lub bez sprzętu z wideo przykładem wykonania, opisem wykorzystywanch grup mięśniowych itd. Link skrocilem, bo wyszloby dodatkowe 1000 znaków ;D :http://tinyurl.com/mtlnbsg 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 7 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 super strona :D myślę, że na pewno sie przyda wielu osobom :D 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karamba Napisano 7 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 Tez na to licze ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Napisano 7 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 Można by zrobić takie coś na naszym forum :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 7 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 Panie jesteś moim wybawcą czegoś takiego to ja szukałem:D napewno się to przyda w dużej mierze już wybrałem grupy i szukam ćwiczeń :D Sławek my na forum mamy Kompediu gdzie są pokazane fiugury itp, a nie ma może sensu kopiowania strony i robić wszystkiego od nowa jak już ktoś się postarał i można z jego pracy korzytac :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Napisano 7 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 Chodziło mi bardziej o to żeby do każdego ćwiczenia opisanego w naszym kompendium mieć filmik jak je wykonywać :D a nie kopiować wszystkie ćwiczenia które są na tamtej stronie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 7 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 Ale tak mamy przecież przynajmniej tak było :P Znaczy ja też nie mam tego na myśli żeby kopiować wszystko od nich :D bardziej chodziło mi o pomysł :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karamba Napisano 8 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 Na tej stronce jest duzo ćwiczeń wszelakich, aa nasze kompendium skupia się tylko na ćwiczeniach sw, ale z tego co pamiętam to dużo tych ćwiczeń tam nie było :-D Może ktoś podlinkowac do naszego kompendium ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 8 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 https://www.youtube.com/user/ulicznytreningpl/videosNasze kompendium 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 8 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 OOO nie widziałem tego :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 8 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 jest trochę tego :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 10 Lutego 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 No trochę pracowaliśmy nad tym, ale było warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karamba Napisano 12 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 jakby jeszcze ladnie nasze cwiczonka oklepac, jakie miesnie itd to wtedy byloby zajebiscie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi