Trenujacy Napisano 15 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Siema mam pytanko ..! Czy jest ktoś kto zna wymiary albo chociaż przyblizone wymiary tych osób ? -Frank Medrano -Zyzz -Adam Raw Jeśli znacie wymiary jednej osoby to podajcie ,to dla mnie bardzo ważne .! A o jakie wymiary mi chodzi ? Obwody -Biceps -Klatka -Barki -Udo -Łydka -Pas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 15 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 A to ja się dołączam do pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 15 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 W sumie mnie to też ciekawi :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trenujacy Napisano 16 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 NO to czzekamyh na odpowiedz od osoby obeznanej w tym temacie ! ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 17 Lutego 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Nigdzie nie widziałem żadnych takich informacji oprócz Wzrostu Wagi i BF. Jutro spróbuję skontaktować się z w/w zawodnikami i zapytam oto. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trenujacy Napisano 18 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Dominik . Liczymy na Ciebie ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 20 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 Trzymam kciuki !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 20 Lutego 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 Czekamy na odpowiedź. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 21 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 Najbardziej ciekawią mnie wymiary Adama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trenujacy Napisano 22 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Mnie wszystkich wiec dobrze by bylo jakby te wymiary wszystkie sie udalo przedstawic :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SILKA90 Napisano 22 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Nigdzie nie widziałem żadnych takich informacji oprócz Wzrostu Wagi i BF. Jutro spróbuję skontaktować się z w/w zawodnikami i zapytam oto. Zyzzem to już ciężko,będzie ^^ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 24 Lutego 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 No zobaczymy, czy chociaż odpiszą cokolwiek. ^^ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 19 Marca 2018 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2018 Zyzz wzrost 187cm, waga w szczytowej forimie 103kg przy 7% tkanki tłuszczowej. Adam Raw Wzrost 185cm, waga 95kg przy 8-9% tkanki tłuszczowej. Frank Medrano Wzrost 168cm, waga 70kg Pytanie zostało rozwiązane, lub wyjaśnione. - Temat zostaje zamknięty. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu. Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi