Trenujacy Posted February 15, 2015 Report Share Posted February 15, 2015 Siema mam pytanko ..! Czy jest ktoś kto zna wymiary albo chociaż przyblizone wymiary tych osób ? -Frank Medrano -Zyzz -Adam Raw Jeśli znacie wymiary jednej osoby to podajcie ,to dla mnie bardzo ważne .! A o jakie wymiary mi chodzi ? Obwody -Biceps -Klatka -Barki -Udo -Łydka -Pas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gralu Posted February 15, 2015 Report Share Posted February 15, 2015 A to ja się dołączam do pytania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkyWay Posted February 15, 2015 Report Share Posted February 15, 2015 W sumie mnie to też ciekawi :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trenujacy Posted February 16, 2015 Author Report Share Posted February 16, 2015 NO to czzekamyh na odpowiedz od osoby obeznanej w tym temacie ! ;d Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Dynloth Posted February 17, 2015 Administrator Report Share Posted February 17, 2015 Nigdzie nie widziałem żadnych takich informacji oprócz Wzrostu Wagi i BF. Jutro spróbuję skontaktować się z w/w zawodnikami i zapytam oto. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trenujacy Posted February 18, 2015 Author Report Share Posted February 18, 2015 Dominik . Liczymy na Ciebie ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gralu Posted February 20, 2015 Report Share Posted February 20, 2015 Trzymam kciuki !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Dynloth Posted February 20, 2015 Administrator Report Share Posted February 20, 2015 Czekamy na odpowiedź. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
m4lusz3k Posted February 21, 2015 Report Share Posted February 21, 2015 Najbardziej ciekawią mnie wymiary Adama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trenujacy Posted February 22, 2015 Author Report Share Posted February 22, 2015 Mnie wszystkich wiec dobrze by bylo jakby te wymiary wszystkie sie udalo przedstawic :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
SILKA90 Posted February 22, 2015 Report Share Posted February 22, 2015 Nigdzie nie widziałem żadnych takich informacji oprócz Wzrostu Wagi i BF. Jutro spróbuję skontaktować się z w/w zawodnikami i zapytam oto. Zyzzem to już ciężko,będzie ^^ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Dynloth Posted February 24, 2015 Administrator Report Share Posted February 24, 2015 No zobaczymy, czy chociaż odpiszą cokolwiek. ^^ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Dynloth Posted March 19, 2018 Administrator Report Share Posted March 19, 2018 Zyzz wzrost 187cm, waga w szczytowej forimie 103kg przy 7% tkanki tłuszczowej. Adam Raw Wzrost 185cm, waga 95kg przy 8-9% tkanki tłuszczowej. Frank Medrano Wzrost 168cm, waga 70kg Pytanie zostało rozwiązane, lub wyjaśnione. - Temat zostaje zamknięty. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu. Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts