Hassu Napisano 19 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Siema jestem Maciek . Pochodzę z Dolnego ¦ląska . Jestem "kibolem" jak nazywają nas media i wielu innych ;d O SW Dowiedziałem sie od chłopaka z Trybun . A jeszcze bardziej zajarałem oglądając filmiki . Miałem krótki epizod z siłownią i dłuższy ze Sztukami walki : Bjj i MT niestety sytuacja finansowa nie pozwoliła mi od dłuższego czasu kontynuować treningów . A Musze się czymś zając :D Do SW jestem zmotywowany jak nigdy :D Pozdrawiam H . :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 19 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Siema Jesteśmy tu od pomagania sobie więc powinieneś znale?ć tu czego Ci trzeba :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turkles Napisano 19 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Sieeeema siema :D Pomożemy Ci, żeby ta motywacja nie podupadła! :D Miłych treningów :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hassu Napisano 19 Czerwca 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 No nie podupadnie raczej Postawiłem sobie cel i Musze go osiągnąć :D Mam Nadzieje ze znajde tu to czego mi trzeba :D W sumie to już sporo ciekawych rzeczy Przeczytałem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 20 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Witaj, tutaj dużo osób zaczynało i teraz jest już na wyższym poziomie, więc czy chcesz, czy nie to Ciebie też to czeka. ;p Powodzenia! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedzio12 Napisano 20 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Otoz to :D jak to mowia jestes "skazany na sukces" :DD Czytając to co pisaleś, trochę siły ci się przyda haha :DD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 20 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Witaj, będzie dobrze. ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hassu Napisano 21 Czerwca 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Nie może być inaczej :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 21 Czerwca 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Hej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onlynojoke Napisano 21 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 raczej "skazany na trening" :D no siemanko, a komu kibicujesz ? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hassu Napisano 22 Czerwca 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Miedz Legnica :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 22 Czerwca 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Jaka liga? ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hassu Napisano 23 Czerwca 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 1 :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 23 Czerwca 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 To bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hassu Napisano 18 Września 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 witam dawno sie tu nie odzywałem. niestety narazie odpuszczam sb SW . Ale na pewno jeszcze do tego wrócę na razie wlecialem na cross fit i mma :D Pozdroo :D bd tu zaglądał ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedzio12 Napisano 18 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Powodzenia gdzie indziej, wrtacaj do ans szybko i czesto zaglądaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 18 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Jak Ci się podoba CrossFit? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik Napisano 18 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Witam Cię serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi