Administrator Dynloth Napisano 4 Kwietnia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 Siemanko, pogadajmy o naszych fobiach, bo raczej każdy je ma. Ja chyba najgorszą jaką mam to te kraty od ścieków - zawsze jak przechodzę obok to jestem ostrożniejszy, bo mam wrażenie że zaraz mi tam wpadnie telefon. xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 4 Kwietnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 Ja nie mam,albo jeszcze jej nie odkryłem .. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 4 Kwietnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 Ja gdy wychodzę z domu to zawsze mi się wydaje, że zapomniałem zakręcić gaz i muszę sprawdzać :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karamba Napisano 4 Kwietnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 Ze 3 lata temu bralem normalnie prysznic, wzialem recznik i zaczalem sie wycierac a tu z tego ręcznika wyszedl taki ochydny czarny pajak, spokojnie miał 3-4 cm średnicy . Do dziś sprawdzam ręczniki przed myciem :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 4 Kwietnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 Ja mam dziwny lek przed myszami. :D Nie wiem czego się dokładnie u nich boję, może to takie obrzydzenie bardziej, ale moja fobia polega na tym, że boję się wkładać stopy do większych butów z obawa że może siedzieć tam mała wstretna myszka :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 5 Kwietnia 2015 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 Ja mam bardzo podobnie, tyle, że przed wkładaniem stóp do gumiaków. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi