zelq Napisano 9 Kwietnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Witam, kupiłem sobie dzisiaj 250g jabłczanu CM3 i chciałbym go jeść z mono które zostało mi po cyklu, jest tam 61 tabletek z czego jedna porcja to chyba 4. Dobrym pomysłem jest stosowanie rano mono a przed treningiem jabłczan, a później gdy skończy się mono, jabłczan rano i przed treningiem po 5g ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 9 Kwietnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Mieszanie kreatyny. hmm nie wiem. Ja bym proponował dokończyć mono i dopiero kolejny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozwiązanie Trenn Napisano 9 Kwietnia 2015 Rozwiązanie Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 A ja uważam że łączenie różnych rodzai kreatyny jest jak najbardziej poprawnym jak nie doskonałym pomysłem.. Proponowałbym nie robić fazy ładowania lecz stosować każdego dnia równe dawki. Więc: pewnie około 10g ed. (pisałeś ze masz tabletki są one pewnie po 1250mg wiec jedna porcja to 4 tabletki czyli 5g). Czyli: Nietreningowe , (rano 5g, około wieczora 5g) Treningowe (przed i po treningu 5g) Co do rodzai to tak jak pisałeś . Rano mono z dobrą ilością węgli a około treningowo TCM. Mam nadzieje że pomogłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelq Napisano 9 Kwietnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Tak będę jechał, dzięki Trenn Efekty napiszę w dzienniku lub w oddzielnym temacie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trenn Napisano 9 Kwietnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 No to czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 9 Kwietnia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Stak kreatynowy to nic innego jak mieszanka kreatyn. Pierwszy raz słyszę o takim mieszaniu kreatyn, ale spróbuj według zaleceń Trenna i zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trenn Napisano 10 Kwietnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Dynloth ja i tak uważam że nie ma nic lepszego od najzwyklejszego monohydratu. Jest najbardziej przebadany a te wszystkie inne formy to wg mnie sposób na to żeby więcej zarobić na "nowej formule" kreatyny. Tyle w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelq Napisano 13 Kwietnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 Trenn, ostatnio brałem tak że: DNT: 5g rano DT: 5g rano, 5g po treningu Co ty na to ? Myślę że na dłużej mi starczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 13 Kwietnia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 Nie ma sensu przedłużać cyklu, kreatyna to miesiąc półtora i koniec, bo czym dłużej tym bardziej przyzwyczajasz organizm i już tak nie będzie działać. Trenn, to zależy co na kogo działa, na mnie mono nie działa w ogóle, a jabłczan przeciwnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelq Napisano 13 Kwietnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 Aha, rozumiem. W takim razie zalecę się do Twoich rad Dynlothcie ( to zabrzmiało jak dialog w serialu :D ). Na miesiąc starczy mi te 250g + mono prawda? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 15 Kwietnia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 Oczywiście, że wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi