zelq Napisano 28 Kwietnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 Mam pytanie czy ktoś z was stosował jakieś spalacze tłuszczu, jakie są po tym efekty i czy to jest w ogóle bezpieczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 29 Kwietnia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Ja stosowałem dwa różne. Jeden był mocniejszy i chyba spod lady bo kosztował 100zł, a nigdzie go nie mogłem znaleźć, a drugi to OLIMP thermo speed. Po obu takie same efekty, czyli żadne. Pieniądze wydane w błoto, lepiej spiąć się z dietą i robić aeroby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelq Napisano 29 Kwietnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Też własnie czytałem że tylko pobudzają itd. bo dużo w nich stymulantów takich jak kofeina, l karnityna itd. Dzięki za odpowiedź, dodam aeroby w takim razie i obetnę trochę węgle. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 29 Kwietnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Dobry pomysł, też myślałem nad zakupem, bo fajnie są opisane te produkty, ale opinie osób które testowaly są lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 29 Kwietnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Jak dla mnie szkoda kasy,dajesz więcej biegania itp i masz efekty :D 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koksym Napisano 26 Czerwca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Spalacze działają tylko w niektórych przypadkach a jeśli chcesz naprawdę poczuć efekt tooo niestety Ci nie pomogę bo ten środek jest niebezpieczny powiem tylko że pewna studentka się przez niego przekręciła jakiś czas temu, jak będziesz chciał to znajdziesz ten produkt. Koniec końców nie polecam bo można sobie zrobić duża krzywdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Wyróżniony komentarz Dynloth Napisano 10 Sierpnia 2015 Administrator Wyróżniony komentarz Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 Dokładnie, sporo ilość cardio i dobry trening będzie najlepszym rozwiązaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dodane przez Dynloth,
Podsumowanie wszystkich odpowiedzi.
Rekomendacja dodana przez Dynloth
0 reakcji
Pokaż odpowiedź