Quake Posted May 1, 2015 Report Share Posted May 1, 2015 Siema bawiliscie się już tym systemem? Jak dla mnie jest po prostu słaby i brzydki. Nie wygląda zbyt nowocześnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maverick Posted May 1, 2015 Report Share Posted May 1, 2015 może nie wygląda olśniewająco ale za to jest szybki i zoptymalizowany :D i nie tak jak niższe romy nie tnie się po tygodniu :D 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quake Posted May 2, 2015 Author Report Share Posted May 2, 2015 A Tobie też nie działa wyszukiwarka mp3 w odtwarzaczu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Dynloth Posted May 5, 2015 Administrator Report Share Posted May 5, 2015 No system taki sobie, a wyszukiwarka działa w odtwarzaczu jeżeli jest stworzona lista muzyczna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maverick Posted May 9, 2015 Report Share Posted May 9, 2015 u mnie jest wgrany jako standardowy odtwarzacz apollo i nie ma problemu z wyszukiwaniem, tylko ja mam też system przerabiany i stworzony dla najlepszej wydajności więc może się różnic nieco od Waszych :D 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banan Posted May 18, 2015 Report Share Posted May 18, 2015 Sam modyfikowałeś? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maverick Posted May 21, 2015 Report Share Posted May 21, 2015 Znaczy się sam instalowałem zmodyfikowany przez programistów :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quake Posted May 22, 2015 Author Report Share Posted May 22, 2015 Nie wiedziałem że takie są :D I mówisz że dobrze to śmiga? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Dynloth Posted May 22, 2015 Administrator Report Share Posted May 22, 2015 Też nie wiedziałem, przed chwilą miałem aktualizacje Androida i zobaczę czy odtwarzacz już dobrze trybi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maverick Posted May 22, 2015 Report Share Posted May 22, 2015 oczywiście że takie są i to na różne modele:D zapraszam na forum : http://forum.android.com.pl/ wystarczy znaleźć swój telefon wejść w ROM-y i poczytać opinie innych i w ogóle ja na każdym moim fonie się tak bawię bo to zawsze coś nowego odblokowują co pierwotnie nie jest dostępne :D wiadomo nie każdy rom działa jak trzeba ale są też w większej mierze te dopracowane idealnie. Ja mam teraz taki z którego jestem zadowolony, ale muszę kiedyś jak znajdę czas poczytać o nowościach bo może jest już jakiś lepszy od tego co mam:D Polecam!:D 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Dynloth Posted May 22, 2015 Administrator Report Share Posted May 22, 2015 Dobry pomysł w sumie. :D Ale trzeba pamiętać że wtedy nici z gwarancji. :xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maverick Posted June 14, 2015 Report Share Posted June 14, 2015 Co do gwarancji to rożnie to jest, jak rom opart jest na stocku to gwarancja będzie bo licznika flashowań nie nabije a jak jest na innym romie to jak nabije licznik to w 99% przypadków jest opisane jak go wyzerować Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts