Quake Napisano 1 Maja 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 Siema bawiliscie się już tym systemem? Jak dla mnie jest po prostu słaby i brzydki. Nie wygląda zbyt nowocześnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 1 Maja 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 może nie wygląda olśniewająco ale za to jest szybki i zoptymalizowany :D i nie tak jak niższe romy nie tnie się po tygodniu :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 2 Maja 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 A Tobie też nie działa wyszukiwarka mp3 w odtwarzaczu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 5 Maja 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2015 No system taki sobie, a wyszukiwarka działa w odtwarzaczu jeżeli jest stworzona lista muzyczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 9 Maja 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 u mnie jest wgrany jako standardowy odtwarzacz apollo i nie ma problemu z wyszukiwaniem, tylko ja mam też system przerabiany i stworzony dla najlepszej wydajności więc może się różnic nieco od Waszych :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 18 Maja 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 Sam modyfikowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 21 Maja 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 Znaczy się sam instalowałem zmodyfikowany przez programistów :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 22 Maja 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2015 Nie wiedziałem że takie są :D I mówisz że dobrze to śmiga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 22 Maja 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2015 Też nie wiedziałem, przed chwilą miałem aktualizacje Androida i zobaczę czy odtwarzacz już dobrze trybi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 22 Maja 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2015 oczywiście że takie są i to na różne modele:D zapraszam na forum : http://forum.android.com.pl/ wystarczy znaleźć swój telefon wejść w ROM-y i poczytać opinie innych i w ogóle ja na każdym moim fonie się tak bawię bo to zawsze coś nowego odblokowują co pierwotnie nie jest dostępne :D wiadomo nie każdy rom działa jak trzeba ale są też w większej mierze te dopracowane idealnie. Ja mam teraz taki z którego jestem zadowolony, ale muszę kiedyś jak znajdę czas poczytać o nowościach bo może jest już jakiś lepszy od tego co mam:D Polecam!:D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 22 Maja 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2015 Dobry pomysł w sumie. :D Ale trzeba pamiętać że wtedy nici z gwarancji. :xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 14 Czerwca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2015 Co do gwarancji to rożnie to jest, jak rom opart jest na stocku to gwarancja będzie bo licznika flashowań nie nabije a jak jest na innym romie to jak nabije licznik to w 99% przypadków jest opisane jak go wyzerować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi