Trip Napisano 5 Lipca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2015 Witajcie, to znowu ja Stosujecie kawę jako przedtreningowke? Jak tak to jakie proporcje z kawą cukrem ewentualnie mlekiem, jaką jest wasza ulubiona i jaka polecacie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karamba Napisano 5 Lipca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2015 nie preferuje wspomagaczy wydolnosciowych kawy nie pijam bo nie lubie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 6 Lipca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2015 ja osobiście nie stosuję i raczej nie zamierzam kawe raz na ruski rok 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 6 Lipca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2015 Ja podobnie jak koledzy nie przepadam za kawą Lepszego kopa mi dają jakieś owocki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelq Napisano 6 Lipca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2015 Ja piję kawę, ale bez cukru. Z 3 łyżeczek przed treningiem jest moc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 6 Lipca 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2015 Ja przez całę życie nie piłem kawy, a jak zacząłem pracować systemem 24/48h bez możliwości spania to musiałem pić, żeby nie zejść xD I tak się nauczyłem jej pić, a przed treningiem lubię wypić kawę Lavatzze (mniejsza jak się pisze) też z 3 łyżek tyle, że z 2 małymi cukru i 1/5 mleka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koksym Napisano 9 Lipca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 Na mnie osobiście działa zwykła kawa rozpuszczalna, 2 łyżeczki + 3 łyżki cukru (spoko, nie jestem zalany ). Niszczy każdą przedtreningówkę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 9 Lipca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 (edytowane) Ja kawy nie toleruję, polecam oglądanie filmików motywujących jako dodanie sobie energii) Takie tam placebo xD Edytowane 9 Lipca 2015 przez Gralu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelq Napisano 9 Lipca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 To prawda, filmiki motywują i dodają energii Ale kawa to jednak kawa, z cukrem większa petarda ale dla mnie za słodkie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 9 Lipca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 Jak jestem czasem zaspany to filmiki nic nie pomagają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 9 Lipca 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 Tak jak i mi, dlatego ratuje się węglami i kawą przed treningiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi