Trip Napisano 10 Lipca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 Siema jakie macie rozwiązania na obicia, stłuczenia? alkacet i jazda? ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 10 Lipca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 dokładnie chociaż w moim przypadku obicia rzadko występują. chyba, że po imprezie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozwiązanie Gralu Napisano 11 Lipca 2015 Rozwiązanie Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 .Nie tylko altacet, zimny lód, posmarować amolem lub spirytusem lub ew. doustnie dla znieczulenia :P 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 11 Lipca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 No SW mówicie że nie jest bardzo kontuzyjne a często zdarzają się Wam stłuczenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 11 Lipca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 Na ja pare razy zleciałem, ale to przy skokach na drążku Nie zawsze trafiałem gdzie trzeba xD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 11 Lipca 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 Ja akurat jak mam mieć obicia to już konkretne, raz na poręczy robiłem HS i zamiast do przodu to zleciałem do tyłu i przy orałem kostką od stopy o tylną poręczę tak, że farba została na skarpetce, spuchnięte było ostro na wielkość kiwi. Nic z tym nie robiłem i po tygodniu nie było śladu. To pytanie ode mnie pod temat, jak uderzycie się lub spadniecie przy ćwiczeniu jakiejś techniki, to tracicie chęć jej dalszego trenowania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 11 Lipca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 Chęć nie, ale blokada się włącza :C 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karamba Napisano 11 Lipca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 kiedys zderzylem sie z kolega piszczelem i pekla jakas zyla, krwi naplynelo tyle, ze na srodku piszczela gula wielkosci kiwi z 1,5 miecha z tym gownem walczylem ale gramy dalej, jakos sie zyje a co do obic to lod doraznie (zauwazylem ze jesli krotko po kontuzji naloze lod to przestaje bolec nawet tydzien szybciej niz bez tego) a tak do leczenia to altacet i sporadycznie ibuprom. co do spadniec z drazka to zaliczylem w sumie jedno (bezpiecznie zyje co nie ? ;D ) ale to spadlem mieko, w sumie nic nie bolalo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koksym Napisano 13 Lipca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2015 Wiek robi masakryczną różnicę. Pamiętam że jeszcze kilka lat temu jak się było nastolatkiem to wszelkie stłuczenia i obicia nie robiły na mnie większego wrażenia. Obecnie każdą tego typu rzecz odczuwam 10x bardziej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 13 Lipca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2015 Z tego co wynika to przez piłkę jest więcej kontuzji ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 13 Lipca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2015 Dokładnie sam ostatnio miałem kontuzje kolana przez piłke całe szczęscie przechodzi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koksym Napisano 15 Lipca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2015 Można takie obicia okładać lodem, rozgrzewać. Wszystko zależy jaki to jest ból i jak wygląda obrzęk. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 15 Lipca 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2015 Na stłuczenie kostki np. to lepiej lodem, czy rozgrzać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 15 Lipca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2015 Moim zdaniem lodem, zawsze tak robiłem, na w-f zawsze zimny okład no i na meczach zawsze zmrażacz xD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koksym Napisano 20 Lipca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2015 Wszystkie bóle spowodowane typowo urazem powinniśmy schłodzić. W ten sposób zmniejszamy przepływ krwi i nie mamy takiego sińca, który jest bolesny. Dodatkowo działamy przeciwbólowo. Rozgrzewać możemy bóle, ale np. stawów czy przepracowanych mięśni. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 20 Lipca 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2015 Dzięki za info. Ale zamrażacze działają chwilowo przynajmniej na mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 20 Lipca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2015 Żeby dokończyć mecz wystarczy XD chociaż to bardziej, żeby zdążyć od płacić się pięknym za na dobre xD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 21 Lipca 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2015 xD No to u mnie chyba krócej bo jakieś 20 minut i ból wraca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koksym Napisano 10 Sierpnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 Zamrażacze ogólnie są tylko na kilka minut i nie pomogą na długo. O wiele lepiej ketonal do mięśnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 10 Sierpnia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 Ketonalu nie stosowałem, ale dzięki Tobie wypróbuję go. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 10 Sierpnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 Ale ketonal żel?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 10 Sierpnia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 Tak mi się wydaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 14 Stycznia 2021 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Pytanie zostało rozwiązane, lub wyjaśnione. - Temat zostaje zamknięty. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu. Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi