Administrator Dynloth Napisano 24 Sierpnia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 (edytowane) Vadim Oleynik vs Cedric DougeKing Of The Bar 2015 - FIBOFinal Battle Edytowane 24 Sierpnia 2015 przez Dynloth Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 24 Sierpnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 Czas coś podłapać i się nauczyć XD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 24 Sierpnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 Według mnie wygrał Cedric 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 24 Sierpnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 (edytowane) ja chyba też jestem za tym, że wygrał Cedric ogladałem to już wcześniej i rozkminiałem.Vadim chyba przez sławe troche wygrał chociaż uj wie Edytowane 24 Sierpnia 2015 przez Zamer 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 24 Sierpnia 2015 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 Też mi się tak wydaje, Cedric był duuużo lepszy i to bez porównania. A Bar Dance dla mnie jest nudny po prostu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 24 Sierpnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 Tak i tak musze się czegoś z BD nauczyć,fajnie to wygląda jak dla mnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 24 Sierpnia 2015 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 Dla mnie z BD ewentualnie jakieś schodki ala Frank tyle że szybsze, a tak to woląłbym już chyba gimbar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 25 Sierpnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2015 Dla mnie Cedic zwyciężył. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 25 Sierpnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2015 Dla mnie też więc nie wiem jak to jest zrobione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 20 Sierpnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2016 Jak IO w Rio xD O 25.08.2015 o 14:09, Trip napisał: Dla mnie też więc nie wiem jak to jest zrobione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi