Administrator Dynloth Napisano 5 Września 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2015 Siemanko, zobaczcie sobie fajny filmik, gdzie Pan Mirosław lat 60 wykonuje piękne techniki typu L-Sit, czy BL.Link, od @m4lusz3k, dzięki! http://mamtalent.tvn.pl/wideo,1912,v/wszyscy-chca-przytulac-pana-miroslawa,1456600.html 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 5 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2015 O proszę bardzo,nie spodziewałem się ;DJakoś się napotkałem na to na Fejsie ;P 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 6 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2015 Respekt, taki wiek i takie zdolności z siłą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 6 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2015 Ej znam go z TV, On zbiera odpadki aby móc szkolić młodych akrobatów, On w filmiku chodził na rękach po kontenerze zbierając puszki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 6 Września 2015 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2015 Co Ty gadasz? Tego nie słyszałem. ale podobno jest z Ukrainy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 7 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2015 No widziałem go na TVP Rzeszów lub TVP info. On ma szkołe, kurcze nazwa Spartan czy jakoś tak, a na niego mówią Miro Spartan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 7 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2015 To chyba tohttp://www.tvp.pl/tvp-regionalna/aktualnosci/spoleczenstwo/chce-pomoc-swoim-zawodnikom-zbiera-puszki-ze-smietnikow/13392792 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 7 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2015 też o nim słyszałem. Nawet jakąs szkółkę prowadzi o ile dobrze pamiętam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koksym Napisano 14 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2015 Widziałem ten odcinek, ogólnie duże uznanie dla niego, bo naprawdę widać, że wie co robi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 14 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2015 tak tak ten koleś zbiera ogólnie odpadki i sprzedaje przeznaczając wszystko na szkolenie młodych akrobatów Piękna historia w TVP1 było a jego występ wliczając wiek jest kozak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 14 Września 2015 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2015 Super inicjatywa, coś pięknego, że zbiera pieniądze na szkolenie młodych "wojowników drążków" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi