Administrator Dynloth Napisano 3 Października 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2015 Słyszeliście o tym?Sprawdźcie, dobra jazda. https://www.facebook.com/handskating/videos/608514089291047/ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neerwusek97 Napisano 3 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2015 Dobra Zajawka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 3 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2015 co za ogar ale najlepszy koniec jak sobie biegnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 3 Października 2015 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2015 Hehe no śmieszne. Chętnie spróbuję, może być fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neerwusek97 Napisano 3 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2015 Na początku obstawiam spore Gleby, Ale no co zrobisz, Jak się nie wywrócisz no się nie nauczysz Zakupię chyba także Rolki i zacznę próbować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 3 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2015 WTF? Nie mam pytań.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 4 Października 2015 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2015 No ja rolki gdzieś mam więc chętnie spróbuję może w sobotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 5 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 rolki to ja mam ale musiałbym być cały owinięty jakąś gąbką bo gleba pewna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 6 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 rolki to jakoś nie mój klimat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neerwusek97 Napisano 6 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Kiedyś to była Dobra Zajawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 6 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Hehe xD Mi się podobają rolki, na pewno bardziej od deskorolki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi