Gralu Napisano 12 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 No to i ja. Imię Krystian, nick nie zmieniony : D Lat mam jeszcze 16, ćwiczę SW od roku z przerwami i kryzysami. Dietę mam wg. Paula Wade'a i Kali Muscle czyli jedz co chcesz i tak urośniesz. Wzrost 187 cm, waga 77 i teraz w gorę :P Jakby co to waga niska, gdyż chciałem walczyć z paroma kumplami w jednej kategorii i trza było zejść niziutko. No to ten tego, to by było na tyle ; D Pozdro!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 12 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Mój imiennik i to rozumiem ! Taki młodziutki, a jaki wysoki :d Waga też już ładna. Czekać aż wszystko urośnie ! Powodzenia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 12 Grudnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Dzięki, staram się : D No chciałbym jeszcze troszku podrosnąć, czytałem, że wzrost utrudnia naukę technik, (tak na jakimś forum akrobatycznym pisało), ale Lazar Novovic też ma chyba 187 i mu nie przeszkadza wiec dam rade :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trenn Napisano 13 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 Gralu, powodzenia i wytrwalosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 13 Grudnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 Daięki i vice versa ; D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 13 Grudnia 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 Witaj Gralu. Świetny wiek żeby zacząć trenować. Gdy będziesz w wieku 19/\20 lat to forma będzie juz mistrzowska, ja aktualnie mam 19 ale jeszcze długa droga przede mną. Pozdrawiam i wytrwałości. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 16 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2014 Witaj!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi