FarGoo Napisano 11 Marca 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2016 Dzis mam takie zakwasy na brzuchu i na plecach i postanowilem sobie zrobic regeneracje ;) Noo i dodam moj obiadek jaki jem na mase ^^ Pulpety wieprzowe 100g Ryz 200g sosik pomidorowy z kawalkami kapustki ^^ Razem kolo 900-1000kcal 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 11 Marca 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2016 Kuźwa ja się zastanawiam gdzie Ty to zmiescisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 11 Marca 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2016 Brzuszek mam pojemny ^^ takze bez problemowo xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 12 Marca 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 Mi ledwo wchodzi 100g ryży i 250g kurczaka. No to masz predyspozycje do robienia masy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 12 Marca 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 Wiec tak nie mam jak podlaczyc dysku aby zmienic to drugie na aktualne a po 2 uwalonych dresow pokazywal nie bede haha xd foty plecow i dokladnych wymiarow podam jak dostane sie na dysku bo mam tam dziennik xd i pamietam wage i wymiary bajcow xd nogi tez dodam przy najblizszej okazij ^^ poki co musi wam starczyc xd 1 foto czerwiec 2015 waga 69kg w bicu bylo cale 30cm ^^ 2 foto z polowy pazdziernika 2015 Waga 81-83kg w bicu 39 xd Aktualnie mam 87kg moze 86 w lapce 40.5cm A to tydz temu Mysle ze poki co zaspokoilem wasza ciekawosc xd Poki co masujemy zobaczymy po wcieciu to bedzie wygladac xd 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 12 Marca 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 Dobra przemiana Trzymaj tak dalej byku! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 13 Marca 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 Ty Bydlaku ale żeś wyrósł Oby tak dalej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 13 Marca 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 Elegancko Byku, ale chcemy więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 15 Marca 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2016 Mala nie obecnosc xd ale nadrabiamy xd W sobote byly barki powtorzen nie pamietam ake byla nauka planche xd Caly trening na poreczach od pompek Zaczalem od katowania planche 1.Z tuck planche do strable Max /max/max/max 2. Wychelenia pod planche z nogami na wzniesieniu jak najdalej wychylenie i trzymanie Max s x4 3. Trzymanie tuck planche Max s x4 4.pompki ala pseudo pozycja z pypchnietymi plecami rece jak najblizej tulowia aby maxymalnie obciazyc miesnie ktore peacuja przy planche Nie pamietam powtorzen xf Barki: 1.Pompki wcstaniu na rekach 2. Pike 3. Hindu push ups 4. Stanie na rekach Max s x4 Nogi : Nogi tak samo jak wczesniejsze treningi Poniedzialek: Plecy i bic podobnie jak wczesniejsze treningi ;) z tym ze przyatakowalem jwszcze fronta i coraz gorzej mi idzie zamiast coraz lepiej xd Dzisiejszy trening jestem zmuszony przeniesc na niedziele z powodu dluzszego zostania w pracy niedawno przyjechalem xdd Czy moze mi ktos powiedziec jak utrzymac tego strable planche?:d jak prostuje nogi ledwo sekunda i jeb w dol xd za to w tucku jak wyprostuje jedna noge to trzymam jak chce xdd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Napisano 15 Marca 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2016 To elegancko że treningi do przodu :) Oby tak dalej . transformacja super spora różnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 17 Marca 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 Wczoraj nogi tak jak zawsze dzis tricuś + abs Tric Zmeczenie wstepne dipy :43 Dipy 20/20/20/20 Russian dips 10/10/10/10 Revers t-bar dips 20/20/20/20 Korean dips 10/10/10/8 Dipy francuskie 20/20/20/20 Abs: Dociaganie nog do poprzeczki : 12/12/12/12 Wycieraczki na strone: 8/8/8/6 V-ki 10/10/10/10 Dociaganie nog do klaty 20/20/20/20 Dociaganie nog do klaty skosnie na strone 10/10/10/10 Taka pogoda to az porecze do dipow sie z ziemi wyrywaly tak sie cwiczyc chcialo xd z dzisiejszego treningu jestem mega zadowolony xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Napisano 17 Marca 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 Noi pięknie , oby do przodu W taką pogode to aż się chce ćwiczyć, no nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 17 Marca 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 Pogoda piekna xd bez koszulki cwiczylem juz obawiam sie o lato bo bede wytapial sie zywcem xdd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 22 Marca 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2016 Tylko ostrożnie bo taka pogoda jest zdradziecka. Mega trening. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 12 Kwietnia 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Odswieze troszke moj dziennik i napisze co u mnie xx treningi sa robione nadal taki plan jak przedtem xdd i powoli rosne plecy coraz lepiej sie prezentuja xdd a tak 23 kwietnia wchodze na cykl kreatynowy z bcaa ;) No i juz nie cwicze sam mam pod soba 3 osoby ;) przyszli sie zapytac czy moga pocwiczyc ze mna i tak juz tydzien ze mna dzialaja xxdd najmlodszy z nich ma cale 12 lat imponujace jest to jak miesnie dzieci szybko sie adaptuja do wysilku na poczatku nie mogl sie podciagnac ani razu po tygodniu juz 2 razy ;) po 2 treningach. Bede miał praktyczny punkt odniesienia co do treningow dla dziecixdd sredni ma 17 lat i ma nadwage takze powoli walczymy z jego nadwaga xd no i ostatni 19latek juz cos w domu cwiczyl ale i tak dostaje wycisk na treningu. Ale z umiarem i z glowa xdd zobaczymy ile wytrzymuja ale widze w ich oczach determinacje takze jestem dobrej mysli xd 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Napisano 12 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 To super sprawa jesteś dla nich autorytetem :) trening się opłaca :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 12 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 No to ładnie tam trenuj młodych Fajnie że są jeszcze dzieciaki które chcą robić coś poza siedzeniem przed kompem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 30 Kwietnia 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2016 witam Treningi cały czas idą parą grupa z którą robie treningi robi duże postępy najmłodszy już się uczy MU, a chłopak który chciał schudnąć schudł 3kg i już raz się podciągnie ja wszedłem na ciężary 60kg posiadam + łańcuch 3 kg Narazie rekordy dip 63kg - 3razy podciągniecie 40kg - 3 razy także nie jest źle operuje na takich ciężarach żeby robić 10 powtórzeń ;) gdy dobije do 12 wtedy zwiększe sobie o pare kg :) cel dobić do 10 pow/50 kg ;) także progres cały czas jest ;P 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 2 Maja 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2016 Kurde no to super, grupa nowa powstaje. :) No to elegancko, na zawody siłowe będziesz mógł lecieć tam ciężar na dipy to 43kg i ile wlezie powtórzeń. :) Tak na skale zawodów to trzeba machnąć ponad 20 razy żeby myśleć o podium. :) Ale rekordy imponujące. :) Graty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 10 Maja 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2016 Otóż wczoraj na treningu troszkę przesadziłem próbowałem max ciężar podciągania weszło całe obciążenie czyli ok 63 kg i 2x także się ciesze więc tak wczorajszy trening maxy 5x40kg 3x55kg 2x63kg potem trening wszedłem na bardzo głeboką wodę chciałem cisnąć z takim obciążeniem jak dipy robie czyli około 26-27kg. czyli Podciąganie nachwytem: 2x10 po 26-27kg 1x7 po 26-27kg 1x8 15kg podciąganie podchwytem 3x10 po 15kg 1x8 po 15kg podciąganie nachwytem wąsko 4x10 po 12kg podciąganie wąsko podchwytem 4x10 12kg Australijki podchwytem/nachwytem 4x15 miażdżenie ławki 4x12 po 25kg odwrotne miażdżenie 4x30 Dziś była klata: Mu 8/8/8/8 Dipy 4x10 po 26-27kg dip on streight bar 4x15 ---> tu musze dodać obciążenie pompki z nogami na wzniesieniu na poręczach 4x10 pompki szerokie na poręczach 4x12 pompki na boki na poręczach 4x6 <- na strone Pompki nierówne 4x12 Pompki spider 4x10 Po tym treningu zapasy i wygłupy z chłopakami 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 11 Maja 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2016 E no to już kozacki ciężar! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 11 Maja 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2016 No piękny trening az chce sie czytać czekam na więcej takich! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 12 Maja 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2016 Już Cię widzę na zawodach z obciążeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 12 Maja 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2016 zawody zawodami ale trzeba się przygotować jak będę brał 50kgx15 to wtedy sobie pójdę haha xDD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 12 Maja 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2016 no i jak one wyglądają bo oglądam na yt i tam robią bez obciążenia ?:P Powie mi ktoś bo ja nie mam pojęcia jak się szykować do tego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi