Goliat Napisano 29 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2016 To już drugi dziennik treningowy w moim pięknym życiu. Cele: - Zmniejszenie masy siała. - Zwiększenie ilości powtórzeń podstawowych ćwiczeń i powrót do formy. - Wykonanie wymagań Bar Brothers. Myślę, że będzie to trudne, ale wykonalne. Podczas, gdy stracę zbędne 3kg, będę miał mniej balastu do podciągania. Kluczowym elementem będzie jedzenie (nie zamierzam się jakoś ekstremalnie katować dietą). Dużo biegania, cardio. Trenuje jeszcze dość intensywnie ręczną, więc ćwiczyć będę 4 razy w tygodniu. Ot cały mój plan. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 29 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2016 Powodzenia! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Napisano 30 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2016 Trzymam kciuki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goliat Napisano 30 Kwietnia 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2016 Dziś miałem ćwiczyć, ale przesadziłem wczoraj z intensywnością treningu, potem jeszcze trening ręcznej i plecy dały o sobie znać Muszę chyba kontrolować moją motywację i dawkować jakoś sobie xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 2 Maja 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2016 Widzę że energia Cie rozpiera Tylko nie zapominaj o regeneracji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 2 Maja 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2016 No to również trzymam kciuki! A w ręczną grasz zawodowo, czy jeden strzał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goliat Napisano 2 Maja 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2016 Można powiedzieć że półzawodowo, bo hajsu nie dostaje, ale już tak bardziej na poważnie to biorę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goliat Napisano 3 Maja 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2016 Wczoraj odpuściłem sobie ciężki trening, bo bark dawał o sobie znać. Pobawiłem się trochę na drążku i odpuściłem. Zdrowie chyba ważniejsze Dzisiaj już wszystko ok. Zbieram się i trening na pełnej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 3 Maja 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2016 No to fajnie, bo ręczna Piłka jest super :) No to powodzenia i udanego treningu! :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 3 Maja 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2016 Ja bym tam pograł i w kosza i w ręczną, ale na wf tylko noga i czasem siatka Powodzenia w treningach :) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goliat Napisano 3 Maja 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2016 Zrobiłem jeszcze barkowi wolne, powinno już z nim być wszystko ok. Postanowiłem poćwiczyć dolną część mojego pięknego ciała +/- 40 min. biegu (ostrego rżnięcia) Wyskoki na boxa na jednej nodze 4x10 Wyskoki z półprzysiadu (dupina na boxie) 4x8 Wznosy kolan na drągu 4x10 (miało być toes to bar, ale już nie miałem siły) Potem rozciąganie, stabilizacja lędźwi i zaraz wskakuję do wanny z zimną wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 3 Maja 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2016 Ale ostre rzniecie było po biegu, czy bieg był tym ostrym rznieciem? wogole dzisiejsze wfy to porażka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goliat Napisano 3 Maja 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2016 Nie no, bieg bieg. Przyjemności to wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 4 Maja 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2016 A boxa sam robiłeś? :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goliat Napisano 4 Maja 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2016 Właściwie to nie jest box, tylko drewniane schodki ze starego sklepu z jeansami. Niemniej spełniają rolę boxa :) Właśnie niedługo muszę zrobić taki na 60cm, bo już mam za nisko i muszę ciężarki kłaść na górę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goliat Napisano 4 Maja 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2016 Z tym barkiem to chyba poważna sprawa. Lepiej odpuszczę jeszcze na parę dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Napisano 4 Maja 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2016 Zdrowie najważniejsze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 6 Maja 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2016 Też myślałem o zrobieniu boxa, ale muszę wymyślić dobrze jak to zrobić, żeby było bezpiecznie. :) Dokładnie zdrowie ważniejsze, smarujesz czymś ten bark? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goliat Napisano 6 Maja 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2016 chłodzącą maścią końską. Kiedyś kolega przegrał w karty i za zadanie musiał posmarować klejnoty. Jego mina bezcenna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 6 Maja 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2016 haha mógł se vick vaproup posmarmować;D latał by jak głupi haha xD a tak ci powiem że w tym sporcie kontuzja barku to podstawa na spokojnie się wyleczy i jak wrócisz rób porządną rozgrzewkę ;P 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 8 Maja 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2016 Hahah o takich zadaniach nie słyszałem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goliat Napisano 11 Maja 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2016 W końcu jestem sprawny. Powoli wracam do jakiegoś rytmu. Żebym tylko nie przegiął z mocą. Bo energia mnie rozpiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 12 Maja 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2016 No to na treningu się przyda. Oby teraz było wszystko w porządku i według ustaleń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goliat Napisano 13 Maja 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2016 Trzeba skończyć lecieć w chu.a z tym treningiem . (Mam ostatnio wiele przemyśleń.) Dziś w końcu coś zrobiłem. Chciałem zobaczyć na jakim etapie jestem w porównaniu z zeszłym rokiem i próbowałem złamać wymagania do Bar Brothersów. Wszystko pięknie idzie aż do dipów... po prostu zawsze byłem w nich słaby. Ogólnie, to prawie zrobiłem całość, nie dokończyłem dipów i brakło 5 MU na końcu. Trzeba będzie popracować nad słabymi stronami . Druga rzecz to waga. Przytyłem 1kg i ważę teraz 81 Jakieś podstawy diety muszę wprowadzać. Zastanawiam się, czy trening siłowy i bieganie na czczo da mi pożądany efekt. (help!) I jeszcze jedno. Jak nie będę tu pisał, to proszę o słowny wpierdol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goliat Napisano 15 Maja 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2016 W sobotę tak u mnie lało, że nic nie zrobiłem Dzisiaj poćwiczyłem MU. Starałem się robić jak najwolniej. Do tego ostre bieganko :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi