Administrator Dynloth Napisano 27 Listopada 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2016 Widziałeś to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Napisano 27 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2016 No hahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 27 Listopada 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2016 Nie sądziłem, że takie coś może mieć miejsce, no ale cóż. Zaraz gdzieś to wstawię na forum, żeby inni widzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goliat Napisano 27 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2016 Kąt zbyt duży. Ale to może dlatego, że byłem strasznie zmęczony. Zobaczę jutro jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 27 Listopada 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2016 No to podziel się chociaż zdjęciem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goliat Napisano 27 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2016 A ten Frank banano, to coś w stylu black salami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 27 Listopada 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2016 O black salami nie słyszałem. Co to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goliat Napisano 27 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2016 lepiej nie googluj xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 27 Listopada 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2016 W załączniku masz Franka Banano xd 11942777_505281719638822_1499886446_n.mp4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 27 Listopada 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2016 Za późno Haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goliat Napisano 27 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2016 Nie wiem właśnie, co wszyscy widzą w tym Franku. Co drugi Rusek umie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 27 Listopada 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2016 Też tak myślę, ale chodzi o to, że chłopak się dobrze wypromował zanim Street Workout tak uderzył w świat. :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 27 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2016 Mnie filmiki Franka zmotywowały do treningu tego pięknego sportu No ale wtedy się jeszcze nie znało lepszych koksów 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 27 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2016 A tam histeryzujecie, ja tam w cholere podziwiam Franka. Przede wszystkim za to, że jeszcze nie zaczął studiować prawa, ćwiczyć crossfitu, mając włosy w koczek będąc weganinem ^^ A tak serio to Go bardzo podziwiam. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Napisano 27 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2016 Kiedyś jak się go ogladało to było tylko "wow" a teraz się patrzy na technikę i spięcia łopatek xD 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 27 Listopada 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2016 Nie no taka prawda, teraz SW bardzo, ale to bardzo się rozwinął o nowe techniki więc trochę bez porównania :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goliat Napisano 27 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2016 Dzisiaj prosty mi wyszedł :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 27 Listopada 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2016 No to zaliczony, lecim dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goliat Napisano 29 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2016 Robiłem wczoraj pompki supermana i coś mi się z podbrzuszem zrobiło xd. Chyba nic groźnego, bo już nie boli :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 29 Listopada 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2016 Bolało, uciskalo? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goliat Napisano 29 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2016 Zdaje mi się, że to węzły chłonne, mam od urodzenia powiększone. Jak mnie trochę choróbsko chwyta, to się powiększają jeszcze bardziej i czasem bolą. To chyba one :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 29 Listopada 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2016 No to być może i tak :) Najważniejsze że już nie boli :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 30 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2016 @Goliath cię tutaj nie strasze czy coś ale powiększone więzły chłonne to nie żarty i tym bardziej utrzymujące się przez długi czas wiem bo miałem różyczkę a gościu mi chciał robić badania na raka jeszcze ale ufff to był różyczkowy rak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goliat Napisano 30 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2016 Ja już miałem to zauważone przy urodzeniu. Podobno taka moja uroda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 30 Listopada 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2016 Nie strasz Fargoo bo ja mam powiększone na szyi z prawej strony Ale te węzły Goliath masz na szyi tak? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi